iltasyazilim
FD Üye
1 kg tavuk kanat Sos için:1 soğan 1 çorba kaşığı biber salçası Yarım limonun suyu 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber 1 tatlı kaşığı kekik Tuz
Soslu kanat ızgara hazırlanışı
Sosu hazırlamak için soğanı soyup piyazlık doğrayın Büyük bir kabın içine tavuk kanatları alıp üzerine soğan, salça, sıvıyağ, limon suyu ve baharatı ilave edin Elinizle ovarak etleri karışıma bulayın En az 2 saat bekletin
Mangalı yakın Tavuk kanatları karışımın içinden alıp ızgaraya dizin Küllenmiş mangal ateşi üzerine yerleştirip her iki tarafı da kızarıncaya kadar pişirin
Afiyet olsun
Soslu kanat ızgara hazırlanışı
Sosu hazırlamak için soğanı soyup piyazlık doğrayın Büyük bir kabın içine tavuk kanatları alıp üzerine soğan, salça, sıvıyağ, limon suyu ve baharatı ilave edin Elinizle ovarak etleri karışıma bulayın En az 2 saat bekletin
Mangalı yakın Tavuk kanatları karışımın içinden alıp ızgaraya dizin Küllenmiş mangal ateşi üzerine yerleştirip her iki tarafı da kızarıncaya kadar pişirin
Afiyet olsun