Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soslu Patlamış Mısır

Hoş geldin! malighetto tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Soslu Patlamış Mısır
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Soslu Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım su bardağı mısır
*1 yemek kaşığı yağ
*2 çay kaşığı tuz
*1 adet tavuk bulyon

Soslu Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı
Çok lezzetli ve mükemmel bir tarif vereceğim bugün sizlere Arkadaşlarım çok sevdiler bunuHerkes patlamış mısırı çok sever değil mi ? Mesela ben tv izlerken sürekli yerim Tarifim oldukça basit normal bir tencerede mısırı ekledikten sonra tavuk bulyonu içine koyup karıştıralım iyice ve sonra kapağını kapatalım İşte bu kadar enfes bi sos oluyor Denemeden geçmeyin derim ben

Similar threads

Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı mısır *2 yemek kaşığı zeytinağı *1 çay kaşığı tuz Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Yapılması çok kolay ama lezzet farkı da önemlidir Sıvı yağ ile yapılması tercih edilen mısırı ben zeytin yağı ile yapıyorum Sıvı yağım bitmişti film...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Baharatlı Çıtır Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 buçuk su bardağı patlayan mısır *3 çorba kaşığı sıvı yağ *Yarım tavuk bulyon *Tuz Baharatlı Çıtır Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Tencereye yağı koyup ısıtıyoruz Mısırlarımızı da ekleyip bulyonu elimizde ufalayarak üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *23 yemek kaşığı mısırı *Bir kaç damla su *Biraz tuz Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Mısırı bir kaç damla su biraz tuz atıp mikrodalgaya atın sonuç süper ? Porsiyon miktarına ve tuz miktarına dikkat edelim ? 23 yemek kaşığı mısır 1 dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 avuç patlatmalık mısır *1 yemek kaşığı su *Az tuz Mikrodalga Yağsız Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı Derin bir kaseye mısırı, suyu koyun ve az tuz serpin Kasenin ağız kısmını streç filmle kapatın ve kürdan ile bir kaç delik açın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bayatlamayan Şekerli Patlamış Mısır Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı tereyağı *2 yemek kaşığı toz şeker *12 (yarım) su bardağı cin mısır Bayatlamayan Şekerli Patlamış Mısır Tarifi Yapılışı 1 *Öncelikle patlatacağımız tencerede terayağını eritip şekeri ilave ediyoruz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt