Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sosyal ağlarda fazla dostça olduğum kızlarla, canlı canlı konuşup sohbet edemiyorum?

Sosyal ağlarda fazla dostça olduğum kızlarla, canlı canlı konuşup sohbet edemiyorum?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnternetten fazla arkadaş canlısı konuştuğum kızlarla canlı canlı konuşamıyorum yani hatta yüz yüze gelmekten bile çekiniyorum ne biliyim sesim kötü gelir falan bu düşüncelere kapılıyorum internetten baya bir cana yakın oluyorum fakat gerçeğinde canlı canlı benzeri hiç tanışmamışız gibi davranıyorum kızlar daha sonra benden soğumaya başlıyor çekingen bir kişiliğim var azıcık da olsa tek sosyal ağlardan kızlara açılabiliyorum eski sevgilimle bile arkadaşça olamıyodum canlı canlıbu sorunumu nasıl çözmeliyim? mesela derhal sevdiğim kız var başlatmak istesem canlı canlı hayatta açılamam anca interentten açılırım onunda böylece bir etkisi olmaz telefonda konuşurken bile çekingeç söylev takınıyorum bu sorunu nasıl çözmeliyim

858,496Konular
981,710Mesajlar
29,780Kullanıcılar
eennnSon üye
Üst Alt