Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal konut projesinin ayrıntılarının açıklamasından sonra TOKİ'nin sitesi çöktü

Sosyal konut projesinin ayrıntılarının açıklamasından sonra TOKİ'nin sitesi çöktü
0
81

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuştu.

Erdoğan, “Başvuruları yarın prestijiyle başlayacak ve ekim sonuna kadar sürecek projenin temelini yılbaşında atıyoruz. Gayemiz birinci etap konutlarını azami 2 yılda bitirmektir. ‘Dünyada yer, ahirette iman’ diyen bir millete yapılabilecek en büyük hizmetin bu olduğuna inanıyorum” dedi.

ÇÖKTÜ

Erdoğan'ın açıklamalarından sonra birinci olarak TOKİ'nin sitesi çöktü.

161555002-teknikkkklk-1lwo.jpg

Şu an ise TOKİ'nin sitesine erişim sağlanırken zorluk yaşanıyor.

Similar threads

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;  "Tarihimizin en büyük toplumsal komut projesine öncülük eden Etraf, Şehircilik ve İklim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde toplumsal konut projesinin tanıtım merasiminde konuştu. Erdoğan'ın konuşmaları sonrası TOKİ'ye başvurmak isteyenler TOKİ sitesine yönelmeye başladı. Başvurular yarın başlayacak lakin birçok kişi müracaatların bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, toplumsal konut projelerinin detaylarını 'Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı toplumsal konut projesi' diyerek açıkladı. Projeye nazaran, 5 yıllık süreçte 500 bin toplumsal konut, 250 bin konut maksatlı arsa, 50 bin işyeri yapılacak. Birinci etap 2 yılda tamamlanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesinin tanıtım merasimine katıldı. Erdoğan burada projenin ayrıntılarını açıkladı. Erdoğan şu sözleri kullandı: "Hedef 81 vilayet ve tüm ilçelerde 2028'e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal konut projesinde sona gelindi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren dev projeyle iktisada ait hareketlilik daha da artmış olacak. 422 milyar liralık dev yatırım projesiyle 2 trilyon liradan fazla bir ekonomik hareketliliğin yaşanması ve en az 100 bin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt