Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal medya Türkiye'nin en güçlü kadınına yorum sildirdi!

Sosyal medya Türkiye'nin en güçlü kadınına yorum sildirdi!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Sosyal%2Dmedya%2DTurkiye%2Dnin%2Den%2Dguclu%2Dkadinina%2Dyorum%2Dsildirdi%2D%2D231628%2Ejpg

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, yoğun iş temposuna rağmen İnstagram'daki resimleriyle dikkat çekiyor. 

İnstagram'da 40 bine yakın takipçisi olan Sabancı, çektiği resimler büyük beğeni topluyor. Edindiğimiz bilgilere göre Sabancı resimleri bizzat kendisi çekiyor. Sabancı'nın paylaşımlarına da oldukça fazla sayıda yorumlar geliyor.

Ancak Güler Sabancı'nın dün akşam paylaştığı resime çok fazla tepki-yorum geldi. Sabancı, İnstagram'a Gümüşsuyu'ndaki Süzer Plaza'yı ve Boğaz Köprüsü'nün resmini koyarak, yanına "Güzel ve Çirkin" diye yazdı.

gsbnsdd.jpg

Resme kısa süre 40'dan fazla yorum geldi. Yorumlardan bir kısmı Süzer Plaza'nın çirkinliğinden şikayet ederken önemli bir kısmı da Ritz Carlton Oteli'nin turizme katkılarından dolayı Sabancı'ya tepki gösterdi. 

g1sbnsdd.jpg

Sabancı yoğun tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdı. Sabancı daha sonra yorum yapmadan benzer resmi koydu.

Forbes'un her yıl açıkladığı ‘Dünyanın en güçlü kadınları' listesinde Türkiye'den sadece Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı girmşti. Sabancı dünyanın en güçlü 73'üncü kadını seçilmişti.

858,496Konular
981,803Mesajlar
29,872Kullanıcılar
Kader45679Son üye
Üst Alt