Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal medyada alay konusu olan Şevval Şahin'den eleştirilere cevap: Cool olmak için konuşmadım

Sosyal medyada alay konusu olan Şevval Şahin'den eleştirilere cevap: Cool olmak için konuşmadım
0
38

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
sosyal_medyada_alay_konusu_olan_sevval_sahinden_elestirilere_cevap_cool_olmak_icin_konusmadim_1602400771_5892.jpg

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin, röportaj sırasında verdiği yarı Türkçe yarı İngilizce konuşmasıyla dalga geçildi. Şahin'den eleştirilere cevap gecikmedi.

Miss Turkey 2018 de derece alan model Şevval Şahin, yakın zamanda Pelin Kaya’nın YouTube programına katıldı. Röportaj esnasında yemek rutinini anlatırken aralarda İngilizce kelimeler sıkıştıran Şahin’in konuşması sosyal medyada gündem olmuştu. Eleştirilere cevap veren Şahin, “Önceki gün yayınlanan videodaki Türkçem yüzünden linç yiyorum. Videonun başında söylüyorum, 6 yaşımdan sonra İngiltere’de büyüdüm. 18’ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Kendimi çok daha iyi ifade ediyorum. Cool (havalı) görünmek için İngilizce konuşmadım.”

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt