Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sosyal Medyada Tepki Yağmıştı... Küçük Çocuğa Dayak Görüntülerine Savunma: 'Severek Vurdum, Sıkıntı Yok'

Sosyal Medyada Tepki Yağmıştı... Küçük Çocuğa Dayak Görüntülerine Savunma: 'Severek Vurdum, Sıkıntı Yok'
0
32

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-c323166b3bc8567997982772bd44b68997dc4456.jpg

TikTok'ta küçük bir çocuğa uygulanan şiddet imajı toplumsal medyayı ayağa kaldırmıştı. Şanlıurfa'da kaydedilen manzaralarda Aziz Ç. isimli şahsın yeğeni olduğu tez edilen küçük kızı tokatlayıp ayağını yıkatarak sigara içirdiği görülüyordu.
Yansılar üzerine imajları kaldıran Aziz Ç. imgelere ait yaptığı açıklamada "Severek vurdum, acıtarak değil. Külfet yok" dedi.

Aziz Ç., yeğeni olduğu tez edilen küçük kızı tokatlayıp, sigara içirdiği ve ayaklarını yıkattığı imajları 'TikTok' uygulamasındaki hesabından paylaştı. 

Aziz Ç.'nin paylaştığı imgelere toplumsal medya kullanıcılar reaksiyon gösterdi.

"Severek vurdum, sorun yok"

Gelen reaksiyonlar üzerine videoyu kaldırarak açıklama yapan Aziz Ç., "Bilerek, isteyerek vurduğumu görmeyin. Görüntüyü 2 yıl evvel çekmiştim. Zira severek vuruyordum, süratli da değildi, acıtarak da değildi. Görüntüde o denli görünüyor. Dert yok" dedi.

Güvenlik güçlerinin manzaralarla ilgili başlattığı belirtildi.

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt