Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyal Medyanın Medyumları: Telefon Üzerinden Aşık Etme, Dil Bağlatma Büyüsü 4 Bin TL

Sosyal Medyanın Medyumları: Telefon Üzerinden Aşık Etme, Dil Bağlatma Büyüsü 4 Bin TL
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-56b17a139bd154880c5bf6c2260164f2f9b1c9d2.jpg

Kendilerini medyum olarak tanıtan bireyler toplumsal medyada ,'15 günde aşık etme süreci, soğutma süreci, kısmet açma ve lisan bağlama işlemi' vaadiyle bin 200 ile 4 bin lira ortası fiyat talep ediyor. 

Vatandaşlar, koronavirüs nedeniyle yüz yüze görüşemediği medyumlarla, toplumsal medya üzerinden bağlantı kurmaya başladı. Sözde medyumlar, inandırıcılık kazanmak için astrolog unvanını da kullanarak, vatandaşları süreç ismi altında '15 günde aşık etme, soğutma, kısmet açma, lisan bağlama üzere mevzularda dolandırıyor. Geçersiz medyumların fiyatı ise bin 200 ile 4 bin TL ortası değişiklik gösteriyor. Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri, dolandırıcılık sisteminin nasıl işlediğine ait toplumsal medyada kendilerini medyum olarak tanıtan N.Ö ve H.A ile telefonda görüştü.

'Ceylan derisine okuyorum'

DHA muhabiri, medyum N.Ö. aradı ve "bağlama" süreci yaptırmak istediğini söyledi. Medyum N.Ö. de "İşlem yaptırmak istediğiniz kişinin ismini soyadını ve fotoğrafını göndermeniz kâfi. Süreç 7 gün sürüyor. İstediğiniz kişi kısa müddet içerisinde bir dediğinizi iki etmeyecek hale geliyor. Fiyatı ise bin 200 TL oluyor. Bu süreç epeyce maliyetli, süreç sırasında sizden aldığım bilgileri ve fotoğrafları ceylan derisine okuyorum ve sonrasında deriyi toprağa gömüyorum. Süreç sonrası istediğiniz kişi size bağlanıyor ve bir dediğini iki etmeyecek hale geliyor. Bağlama süreci için yüzde yüz garanti veriyorum" dedi. Muhabirin, pazarlık yapması üzerine medyum N.Ö,  "İşlemin materyalleri 800 TL tutuyor. Sana 100 TL'ye yaparım lakin senden gelecek olan hiç kimseye bu fiyatı söyleme" diye konuştu.

Kaynanaya lisan bağlama büyüsü

DHA muhabirinin öbür bir medyum H.A.'yı arayarak 'Kaynanama lisan bağlama süreci yaptırmak istiyorum' dedi. Medyum H.A. da "Öncelikle kaynananın ismini ve fotoğrafını yollaman gerekiyor. Fiyatlı süreç yapıyoruz. 4 bin TL göndermeniz gerekiyor" diye konuştu. 

Pazarlık yapmak isteyen DHA muhabirine reaksiyon gösteren medyum H.A, "Malzemeler epey kıymetli. Materyallerin ne olduğu seni ilgilendirmez. Sana hesap verecek değilim" sözlerini kullanması ise dikkat çekti.

'Yüzde yüz sonuç verecek'

Ayrıldığı erkek arkadaşıyla barışmak için toplumsal medyadan medyumlarla uzun bir müddet konuştuğunu söyleyen Leyla Çakır, "Erkek arkadaşımdan farklı olduğum bir devir toplumsal medyada bir sayfaya denk geldim. Çok inandırıcı paylaşımları vardı. Ben tarot baktırmak için yazdım. 'Sonra sana bağlama ve geri getirme süreci yapalım' dedi. Ben de kabul ettim. Zira bana yüzde yüz sonuç vereceğini söyledi. 'Hatta erkek arkadaşın sana iki katı daha bağlanmış olacak' dedi. Fiyat olarak 2 bin TL para istedi. O an dolandırıcı olduğunu anladım ve yaptırmaktan vazgeçtim. Lakin beni bir müddet aramaktan vazgeçmedi" dedi.

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,328Kullanıcılar
rescore11Son üye
Üst Alt