Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sosyal sorumluluk bu mudur??

sosyal sorumluluk bu mudur??
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
sosyal sorumluluk bu mudur?? 2010'da Avrupa’nın kültür başkenti olmaya hazırlanan İstanbul’da kimi kuruluşlarsanata takviye yerine köstek olmayı seçim ediyor Çalık Grubu, İnci Aksoy'un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Eğitim Kültür ve Araştırma Vakfı’nı (EKAV) Büyükdere Caddesi’ndeki mekânından çıkarıyor İnci Aksoy yaptığı yazılmış açıklamada, Grubun kendilerine sene sonuna kadar vakit verdiğini oysa bu sözünde durmadığını vurguladı Aksoy açıklamasını Çağdaş Türkiye’mizin, 2010 Avrupa Kültür Başkenti seçilen İstanbul’umuzda eğitim, kültür ve sanata gönül vermiş bütün kurum ve kuruluşların sosyal mesuliyet projelerini üstlenmek için birbiriyle yarıştığı bir ortamda Vakfımıza yapılan bu haksızlığı kınıyor, mağdur olan burslu öğrencilerimiz adına kültür ve sanata aklıselim bütün sivil toplum kuruluşları ve medya ile duygu ve düşüncelerimizi paylaşıyoruzdiyerek bitirdi konuyla ilgili Cana Barlas ta ; Erol Aksoy'un vakfı olan EKAV Sanat ve Kültür Vakfı Çalık şirketleri kadar el konularak dışarı çıkarıldıVakfın yılbaşına değin sürdürmesi gereken bağımlılıkları hiçe sayıldı Bunun adı vahşi yönetim mi,vahşi kapitalzm mi? ÇALIK firması Erol Aksoy'n Gayrettepedeki hanına el koyarak, EKAV vakfını kapıya kurmak gibi bir koşul yaratmışBaşbakan'nın damadı nın adı geçtiği bu firma keşke daha sağduyu davransaydıİnci Aksoy'un sanat ve kültür namına çırpınışlarını görmezden gelmeseydi  

858,496Konular
981,716Mesajlar
29,784Kullanıcılar
orhanozel01Son üye
Üst Alt