Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sosyal zorlama sorunsalı

sosyal zorlama sorunsalı
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
uzun süredir hoşlandığım bir kız var bir zaman öncede iletişim kurmaya başladım işler iyi gidiyordu senet kuruyordum daha sonra gerçek bir ilişkiye başlayacaktım lakin bunları daima bir tesadüf oluşturup baş başa kalarak yapıyordum daha sonra bir şekilde bu durum öğrenildi ve kızı sosyal baskı altına aldılar(notkuldaki kızların bir kısmı benden hoşlanıyo el altından tacize kalkan bile oldu bir kısmına da selam bile vermediğim için benden nefret edilen şey ediyolar ve okulda ilişkiler üstünde her zaman sosyal baskı oluyor)bir zaman beni alışılmışın dışında takmamaya başladı hemen nedenini araştırdım ve öğrendim kızlar benim ona aşık olduğumu söylemişler kız yurtta kalıyor ailesinden uzakonu şakayla girift dövmüşler
(yatılılar bilir cork) yatılı olması sebebiyle arkadaşlarına tartı veriyor keza benim bilmediğim ama sakladıkları onu tehdit edebilecek sırlarını biliyor olabilirler(diğer birkaç kızda benzer durumlar olduğu için biliyorum)
neticede onu sosyal baskıdan nasıl koruyabilirim ya da sevdiğimi itiraf etmeden nasıl teke tek irtibat kurabilirim?yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Arkadaş edinme ve bu arkadaşlığı sürdürebilme becerileri çocuğun sadece sosyal gelişimi açısından değil aynı zamanda psikolojik sağlığını koruma adına da önem taşımaktadır. Çocuklar oyun oymak ya da ortak bir etkinliği sürdürmek için iletişimi nasıl başlatacaklarını, sürdüreceklerini ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bir şeyi değiştirmek istiyorsak eğer o şeyin ne olduğunun farkında olmalıyız, bu nedenle öncelikle müdahale programına çocuğun yaptığı sorun olan davranışının analizi ile başlarız. Bu analizin içinde çocuğun sorun olan davranışı nerede, kimlerle iken ortaya çıkmakta, sorun olan davranıştan hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba Arkadaşlar Harun D Adlı Bir kişinin kaynaklarından yararlanarak sizin dertlerinize deva ve size yardım etmek istiyorum şimdiden teşekkürler Deneyimsiz Erkeklerdenmisin? Eğer bir kızın seninle ilgilenmesini ve almak istediği bir erkek olarak görmesini istiyorsan, bu basit ama son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Türkiye genelinde bize sorulan psikolojik sorulardan en muhabere olanları bu bölümde sıralıyoruz Bu bölümde listelenen sorular içerisinde gizlilik politikamız gereğince müşterilerin adı ve soyadı bulunmamaktadır* Psikoloji Sorusu – 1 16 aylık oğlum hiç birşeyden memnun olmuyor ve bilhassa son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
EVLÂT KATİLİ BİR BABANIN İTİRAFLARI Sakın! Bu, senin hikâyen olmasın Bir evlât katiliyim ben İşlediğim cinâyetin farkına yeni varan bir sarhoşluk içinde, etkemik yığını ruhsuz bir ceset karşısında avazım çıktığı kadar bağırıyorum: Yavrum, seni ben öldürdüm; Affet beni evlâdım! Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt