iltasyazilim
FD Üye
uzun süredir hoşlandığım bir kız var bir zaman öncede iletişim kurmaya başladım işler iyi gidiyordu senet kuruyordum daha sonra gerçek bir ilişkiye başlayacaktım lakin bunları daima bir tesadüf oluşturup baş başa kalarak yapıyordum daha sonra bir şekilde bu durum öğrenildi ve kızı sosyal baskı altına aldılar(notkuldaki kızların bir kısmı benden hoşlanıyo el altından tacize kalkan bile oldu bir kısmına da selam bile vermediğim için benden nefret edilen şey ediyolar ve okulda ilişkiler üstünde her zaman sosyal baskı oluyor)bir zaman beni alışılmışın dışında takmamaya başladı hemen nedenini araştırdım ve öğrendim kızlar benim ona aşık olduğumu söylemişler kız yurtta kalıyor ailesinden uzakonu şakayla girift dövmüşler
(yatılılar bilir cork) yatılı olması sebebiyle arkadaşlarına tartı veriyor keza benim bilmediğim ama sakladıkları onu tehdit edebilecek sırlarını biliyor olabilirler(diğer birkaç kızda benzer durumlar olduğu için biliyorum)
neticede onu sosyal baskıdan nasıl koruyabilirim ya da sevdiğimi itiraf etmeden nasıl teke tek irtibat kurabilirim?yardımlarınızı bekliyorum
(yatılılar bilir cork) yatılı olması sebebiyle arkadaşlarına tartı veriyor keza benim bilmediğim ama sakladıkları onu tehdit edebilecek sırlarını biliyor olabilirler(diğer birkaç kızda benzer durumlar olduğu için biliyorum)
neticede onu sosyal baskıdan nasıl koruyabilirim ya da sevdiğimi itiraf etmeden nasıl teke tek irtibat kurabilirim?yardımlarınızı bekliyorum