Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyalizm Ne Demektir

Sosyalizm Ne Demektir
0
135

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sosyalizm Ne Çağırmak,Toplumculuk nedir,Sosyalizm tanımı,Sosyalizm hakkında bilgi

Sosyalizm Nedir?
Sosyalizm öteki bir anlamıyla Toplumculuk, iktidar ve üretim araçlarının halk göre teftiş edildiği bir toplum fikrine dayanan akıl sistemidir

bununla beraber, sosyalizmin fiili anlamı gerçekte süre içinde değişmiştir Siyasi bir terim olması nedeniyle, sınıfsız bir toplumun oluşturulması nedeniyle, köklü değişiklik ya da toplumsal evrimle örgütlü bir emekçi derslik kurulmasıyla aracısız olarak bağlantılıdır Sosyalizm, kökenlerini sanayileşme dönemindeki aydınlanma düşüncesinde dile getirilen siyasal ve sosyal eşitlik isteğinden almıştır Gitgide Artarak çoğalan bir şekilde modern demokrasilerde de Sosyalizm Nedir? sosyal reformlar üzerine yoğunlaşılmaya başlanmıştır Sosyalizm ve sosyalist terimi, bir dizi ideolojiye, bir hesaplı sisteme, varolmuş yoksa varolan bir devlete işaret edebilir

Sosyalizm Nedir? *

Similar threads

Sosyalizm Nedir kısaca, Sosyalizm Hakkında Bilgi Sosyalizm veya toplumculuk, iktidar ve üretim araçlarının millet kadar denetleme edildiği bir toplum fikrine dayanan bir fikir sistemidir bununla beraber, sosyalizmin fiili anlamı gerçekte zaman içinde değişmiştir Siyasi bir terim olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
Sosyalizm Nedir kısaca, Sosyalizm Hakkında Bilgi Sosyalizm veya toplumculuk, iktidar ve uretim araclarının halk tarafından kontrol edildiği bir toplum fikrine dayanan bir duşunce sistemidir Bununla birlikte, sosyalizmin fiili anlamı uygulamada zaman icinde değişmiştir Siyasi bir terim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
İktidar ve üretim araçlarının insanlar göre kontrol edildiği bir toplum fikrine dayanan bir hafıza sistemidir sosyalizm Bir terim olarak ilk kullanılışı 19 yüzyılın başına kadar gider Günümüzde de çoğu kez tartışma konusu olmaktadır Sosyalizm, liberal ve ferdiyetçi sistemlere karşısında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
İktidar ve uretim araclarının halk tarafından kontrol edildiği bir toplum fikrine dayanan bir duşunce sistemidir sosyalizm Bir terim olarak ilk kullanılışı 19 yuzyılın başına kadar gider Gunumuzde de sık sık tartışma konusu olmaktadır Sosyalizm, liberal ve ferdiyetci sistemlere karşı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
BİLİM ADAMLARI VE BULUŞLARI Thomas Edison (1847 1931) İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri olan Thomas Edison, 1847de Amerikanın Ohio eyaletinde dünyaya geldi Yedi yaşındayken ailesiyle birlikte Michigan'daki Port Huron'a yerleşti ve ilköğrenimine burada başladı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt