Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyalleşme

Sosyalleşme

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ben Sınıfta Sosyal olmayıp 1 ders başından 6 ders ardına kadar sıraya cakılıp kalan biriyim budurumdan nasıl kurtulurum ?Yani arkadaşlar la daha çok nasıl iletişime geçerim şu anda diceksiniz bu aşkla ne alakası var sevdiğim kız cok sosyal ve ben ona yetişmem gerekiyo elimden gelen herşeyi yapıcam

Similar threads

Yolum duştu yanınıza Selam duydum şanınıza Benide alacakmısınız aranıza Arkadaşlar sevgili dostlar beni davet etti( adını unuttum sen yaz) Size beni sevdirdi Dediğine gore sitedekiler bir aileydi Aranıza bir kardeş daha geldi Biz ara sıra buluşacağız Beraber olacağız Aileden...
Cevaplar
4
Görüntüleme
442
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
• Eğer oğlunuz yedi yaşındayken koşarak size gelip "Anne,anne kulağıma patlamamış mısır kaçtı, orada patlar mı, yağı tuzu da yok tadı olur mu?" diye sorarsa paniğe kapılmayın; hastanede, çocuğunuzla yeterince ilgilenmediğiniz fikrine nereden kapıldığı belli olmayan bir doktor onu patlamadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Bazı şeyler vardır, anlatmakla öğrenilemez; ancak yaşamakla öğrenilir Yaşamayan bilmez Çocuğa ateşin yaktığını ne kadar anlatırsanız anlatın, onu tatmadıkça, acısını hissetmedikçe gerçek manada ateşin ne olduğunu anlayamaz Yaşamadıkça zararının tam olarak anlamanın mümkün olmadığı hususlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt