Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sosyete Poğaçası

Sosyete Poğaçası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sosyete Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler

*1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı
*1 yumurta akı (sarısı üzerine)
*1 çay bardağı dolusu sıvı yağ
*3 yemek kaşığı yoğurt
*1 yemek kaşığı sirke
*2 çay kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı kabartma tozu
*253 *su bardağı un

Arası için;

*Beyaz peynir

Üzeri için;

*Susam

Sosyete Poğaçası Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ani gelen misafirleriniz için hemen hazırlayabileceğiniz nefis bir poğaça tarifi geliyor canınız poğaça çektiğindede yarım saatte hazırlayabilirsiniz çokta lezzetli mutlaka deneyin derim
Un ve kabartma tozu hariç diğer malzemeler derin bir kapta güzelce karıştırılır Tuz miktarını peynirinizin tuzunuda hesaba katarak atın (benim kullandığım peynir süzme peynirdi) Ardından un kontrollü olarak eklenip yoğurulur ele çok yapışmayan yumuşak bir hamur olması gerekiyor Ben 3 su bardağına yakın un kullandım ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp arasına peynir koyup iki ucundan tutup birleştiriyoruz Tepsiye birleştirdiğimiz uçları üst kısma gelecek şekilde koyuyoruz fotoğrafta örneği var Yumurta sarısı sürüp üzerine bol susam döküyoruz 180 derece fırında altı üstü kızarana dek pişiriyoruz

858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt