Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sote Geyik Eti

Sote Geyik Eti

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Sote Geyiketi

1 kg Kusbasi Geyik eti
2 adet Sogan (Iri iri dogranmis)
34 dis Sarimsak
1 Limonun kabugu
1 dal Kekik, (taze)
1 dal Biberiye (taze)
5 YK Zeytinyagi
1 YK Domates salcasi
Tuz
Karabiber
1 Bardak Kirmizi sarap veya sebzesuyu
1 adet Defneyapragi
5 – 6 adet Ardicyemisi

Kusbasi dogranmis geyik etlerini yagda kavurun Soganlari iri iri dograyin Limonun kabugunu ince ince dograyin Soganlari kavrulan ete ilave edip hafif kavurun Tuz, Karabiber, kabuklari soyulmus ve hafif ezilmis sarimsaklari bütün olarak, salca ile beraber yemege ilave edip 1 dakika kadar kavurun Kirmizi sarap veya EtSebze suyunu etlerin üstüne dökün Etlerin üstü kapanicak kadar olsun Eger etlerin üstü kapanmiyorsa biraz daha su ilave edebilirsiniz Yemek kaynamaya baslayinca Defne yapragi, Biberiye, Kekik, Limon kabuklari ve Ardic yemisinide ilave edip tencerenin kapagini kapatip tahmini 1 saat kadar hafif ateste pisirin
Ben Kirmizi yaban mersini kompostosu ve kendi yaptigim patatespüresi ile servis yaptim
 
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt