Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sotheby’s, Sağlık Çalışanları İçin Yardım Müzayedesi Düzenliyor

Sotheby’s, Sağlık Çalışanları İçin Yardım Müzayedesi Düzenliyor
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Sothebys.jpg

Müzayede meskeni Sotheby’s, sıhhat çalışanlarını desteklemek için NFT yardım müzayedesi düzenliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şimdiye kadarki en tesirli NFT yardım müzayedelerinden birine mesken sahipliği yapmaya hazırlanan Sotheby’s, halk sıhhati savunucusu ve kar emeli gütmeyen bir kuruluş olan Sostento ile “Gifted The 140 Collection” NFT’leri için birlikte çalışıyor.

Müzayede “The 140 Collection” ilhamını Twitter’dan alıyor; toplumsal medya devi Haziran ayında “140 kişi için 140 fiyatsız NFT” tweeti atarak 140 şanslı bireye fiyatsız NFT armağan etmişti.

Sostento iş birliğiyle Sotheby’s, NFT’lerin kültürel anlarda ve etkinliklerde artan ehemmiyetini vurgulayarak, en kıymetli mesleklerden birini desteklemek için toplumsal medya devinin dijital yapıtlarından yararlanıyor.

“Şimdiye Kadarki En Büyük NFT Yardım Müzayedesi Olacak”

Özgün koleksiyona çok benzeyen ‘Gifted’, 20’lik sürümlerden oluşan yedi eşsiz NFT’yi içeriyor ve Sotheby’s tarafından “şimdiye kadarki en büyük NFT yardım müzayedesi” olarak isimlendirildi.

Koleksiyon, Twitter topluluğunu ve platformun eşsiz kültürünü vurgulayan, Twitter logosunun birinci dizaynlarından eski 140 karakterlik sonuna kadar Twitter’ın birçok tarafını gösteren bir dizi yaratıcı içerikten oluşuyor. Elde edilen gelir sıhhat çalışanlarına dayanak veren bir kuruluş olan Sostento’ya bağışlanacak.

Müzayede, ‘Sotheby’s Metaverse’de 30 Kasım’a kadar devam edecek.

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt