Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sound driver

sound driver

Similar threads

Selam, Forumdaki mesajlarda gordugum kadari ile bircok kisi grafik kartlarinin nasil Oc edildigini soruyordu bende bir tane Dokunman turu birsey yapmaya karar verdim Ayni zamanda resimleri ve birkac update ekledim Hayirli olsun BURDA GORDUGUNUZ VE YAPTIGINIZ HAREKETLERDEN SIZ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Asus P5GLMX Win7 Sound Driver Hiçbir yerde yok varsada windows7 desteklemiyor, yardımcı olabilrcek var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Masa Ustu Bilgisayar Audio Sound Driver Nasıl Yuklenir Masa Ustu Bilgisayar Audio Sound Driver Silinmişse Nasıl Yuklenir Arkadaşlar Driver yuklemek aslında sanıldığı kadar zor bir şey değildir Ses kartının markasına gore kendi sitesinden indirebilirsinEğer anakartın kendisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Masa Üstü Bilgisayar İçin Audio Sound Driver Nasıl Yüklenir ? Masa Üstü Bilgisayar Audio Sound Driver Nasıl Yüklenir Masa Üstü Bilgisayar Audio Sound Driver Silinmişse Nasıl Yüklenir Sevgili melekler, bu konumuzda masa üstü bilgisayar audio sounda driver nasıl yüklenir bilgiler vereceğiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
MSN Uzaktan Yardım Bir coğumuz Msn yi sadece konuşma chat icin kullanırken uzaktan yardım dediğimiz cok guzel bir ozelliği daha var bu olayda arkadaşımızın bilgisayrına 1 e 1 bicimde (ses dışında) bağlanabilyior eğer bir sorunu varsa bu şekilde ona yardımcı olmaya calşıyoruz Oncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt