Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SoundMax ses driverimda sorun lütfen yardım.

SoundMax ses driverimda sorun lütfen yardım.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dizüstü hp bilgisayarım varFormatlamadan once ses açma tusuna falan bastıgımda direk ses acar kapardıFakat formatladıktan sonra ses driver yükledim(HP NIN SITESINDEN)Yükledikten sonra farkettım mesela cs online oynuyorum ses acma tusuna bastıgımda falan masaüstüne iniyor oyun kapanmıyor simge durumuna küçültüyorbuda beni rahatsız ediyor online oyun oynuyorum olduruyorlarBu durumu nasıl düzelticem zaten sadece bu bilgisayara uygun 1 driver varOnu ındırıp kuruncada boyle oluyorFormatlamadan once driverı ben yüklememistimBu durumdan nasıl kurtulucam çıldırmak üzereyim

Bilgisayar Hp Compaq Nc6120

Adı soundmax 512019250 sürümünde bu hatayı alıyorum

Anakartım Hewlett Packard 099C Nasıl düzelir sorunum heryerde aradım farklı driver kabul etmıyor