Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler şifremi deyiştirdim zaman giriş yaparken ID hatası veriyor oyuna girebilmek için birtek şifremi unuttumdan maile gelen karmakarışık bir şifre var onunla girebiliyorum tekrar deyiştiriyorum kendi yaptım şifre ile giriş yapamıyorum oyunda olmadım halde yapıyorum bunları
ve bu vesile ile...
Acur Ve Kornişon Turşusu Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
*3 kilo acur
*3 kilo kornişon salatalık
*Salamura tuz
*15 veya 20 diş sarımsak
*Elma sirkesi
*Ve ayarını tutturmak için bir yumurta
Acur Ve Kornişon Turşusu Yapımı Tarifi Yapılışı Kornişon salatalıkların ve acurların uclarını kesip...
Bir forumda devir alan öğretmenin okuldaki!!! Bir forumda ödev alan öğretmenin okuldaki davranışı Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle düzgün konuşun bakiyim bak...
Ünlüler foruma aza olursa Zekeriya Beyaz (Erişkin Bölüme) Şok! Şok! Paris Hilton şok videosu +18 Arkadaşlar Paris Hilton videosunu ele geçirdim ilk önce sizlerle paylaşıyorum Yalnız 2 defa izlenebiliyor Ayrıntılarıyla eğitim amaçlıdır Ufak Emrah (Gülünç Bölüme) Yaran Nuri Alço Koş...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.