iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
700 gr Tavuk (Beyaz Et)
Yarım çay bardağı soya sosu
2 Büyük Boy kuru soğan
100 gr Pırasa
100 grHavuç
100 grBeyaz lahana
Yarım su bardağı mantar
34 çay bardağı mısır tanesi
Yarım su bardağı sıvı yağ
Knorr baharatlı çeşni
HAZIRLANIŞI
Soğan, beyaz lahana lahana, havuç, pırasa 10 cm uzunluğunda ince ince doğranır Tavuk eti kuşbaşı olarak hazırlandıktan sonra derin bir teflon tavada yaklaşık yarım su bardağı sıvı yağda kızartılırark doğranmış olan sebzeler tavuğa eklenirSebzelerin eklenmesinden yaklaşık 5 dakika sonra yarım çay bardağı soya sosu eklenerek tavadaki malzemeler karıştırılır Sebzeler piştikten sonra içine mantar ve mısırımızı da ekleyip üzerine Baharatlı çeşnimizi serptikten sonra servise hazırdır
NOT : Soya sosu ve baharatlı çeşni tuzlu olduğundan tuz kullanmamanızı tavsiye ederim
700 gr Tavuk (Beyaz Et)
Yarım çay bardağı soya sosu
2 Büyük Boy kuru soğan
100 gr Pırasa
100 grHavuç
100 grBeyaz lahana
Yarım su bardağı mantar
34 çay bardağı mısır tanesi
Yarım su bardağı sıvı yağ
Knorr baharatlı çeşni
HAZIRLANIŞI
Soğan, beyaz lahana lahana, havuç, pırasa 10 cm uzunluğunda ince ince doğranır Tavuk eti kuşbaşı olarak hazırlandıktan sonra derin bir teflon tavada yaklaşık yarım su bardağı sıvı yağda kızartılırark doğranmış olan sebzeler tavuğa eklenirSebzelerin eklenmesinden yaklaşık 5 dakika sonra yarım çay bardağı soya sosu eklenerek tavadaki malzemeler karıştırılır Sebzeler piştikten sonra içine mantar ve mısırımızı da ekleyip üzerine Baharatlı çeşnimizi serptikten sonra servise hazırdır
NOT : Soya sosu ve baharatlı çeşni tuzlu olduğundan tuz kullanmamanızı tavsiye ederim