Söylediler ve Öldüler +Ohooo,doktorun her dedigini yapmaya kalksak acliktan oluruz birader Hadi yiyin,yiyin Afiyet olsun! +Abi,ben bu arabayla gozu kapali 180 yaparimbe! +Baksana,notr olan tel bu muydu? +Ulan,biz bugune dek kac bomba imha ettik,biliyon mu?Cok konusma da kes su mavi teli +Sayin seyirciler simdi gosterimin en nefes kesici numarasini yapacagim;Aslanin agzina basimi sokuyorum +Arkadas,ben denizde buyudumSimdi sana 30 metre dipten kum cikariyimda gor +Teleferikten korkacak ne var hayatim Sen hic gaazetelerde teleferik kazasi okudun mu? +Burasi bir zamanlar mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalm +Korkacak bi sey yok yahuBu saatte tunelden tren gecmez +Su onundeki arabanin fren lambalri neden bu dek sari ve parlak? +Oglum bu mantarlar zehirli degilBak,ben nasil yiyorum +Amma belirgin virajmis be +Canim!Ne sirin kopeksin sen! +Vay beee!Ne dek da yuksekmis bu bina!insanlararabalar buradan karinca gibi gozukuyo +Aklinca beni kandiracan diil mi?Elindeki tabancanin oyuncak oldugunu bilmiyor muyum yarı? +Bu virajin ulkemiz icin hayirli,ugurlu olmasini diliyor,hafriyat calismalarini baslatacak birincil dinamiti patlatmak uzere dugmeye basiyorum