Söylemedin ki Sen benimsin demeseydin de “Ben sana aidim deseydin Diğer ellerde olsan da varlığını hissedebilirdim şayet… Söylemedin ama… “Senin için her zorlukla savaşırım yok de; “Senden gelen hiçbir şey zorluk değil deseydin; inanırdım yüreğinin sadece bana ait olduğuna… Söylemedin ki… “Sen olmadan yaşayamam değil de, “Sensizlik diye bir şey yok; sen var olmasan da benimlesin deseydin; inanırdım sevginin sonsuzluğuna… Söylemedin ancak… “Sen benim rüyamsın yok de “Gerçekleşen rüyamsın deseydin; uzağında da olsam yaşatırdım bu gerçeği sende… Söylemedin oysa… “Sen benim benzeşen ruhumsun yok de ; “Sen fiilen Bensin deseydin; yokluğunda da devam ettirirdim sen olmayı… Söylemedin ancak… “Seni Seviyorum değil de “Seni hep seveceğim deseydin, yalan da olsa sevgin inanırdım bana bir gün döneceğine… Söylemedin fakat… “Seni çok özlüyorum değil de “Seni özlemek bile hoş deseydin; bambaşka da olsak inanırdım beni her dem yüreğinde yaşattığına… Söylemedin ki… “Sen benim için çok özelsin demeseydin de; “Özel olan her şey sende saklı deseydin; kendimi şimdi böyle kolay hissetmezdim… Söylemedin ancak… “Bir gün bitecek demeseydin de “Aslında seni hiç sevmemişim deseydin ; en azından delikanlı biri yaşatırdım yüreğimde… Lakin yapamadın fakat… Vedalaşabilecek dek iyi kalpli olsaydın , aklıma geldikçe gülümseyebileceğim hoş bir hatıra, güzel bir tat olarak kalırdın bende… Yapamadın oysa…