Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Söylemelimiyim Sevdiğimi ?

Söylemelimiyim Sevdiğimi ?
0
244

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Lütfen yardımcı olun

Konu: Ben İstanbulda yaşıyorum Geçen yıl köy'e gittim Her yıl giderim Sevdiğim kız köy'de yaşıyor Ben o kızı seviyorum Ve sıkça göz göze geldik ben birazcık da olsa sevdiğimi belli etmeye çalıştım, ve oda bana karşı boş değil bence Sizce bu sene köye gittiğimde onu söylememmi gerekli yahut birazcık gözlemliyim mi ? Yorumlarınızı bekliyorm

Similar threads

Merhabalar, Kıza aşığım seviyorum, o da beni seviyor diye Hissediyorum ve tahmin ediyorum Hedefim evlenmek yaşım 17 sizce çoktan rengimi belirli edeyim mi ? Kız köyde yaşıyor ben ise istanbulda yaşıyorum yaz olduğunda köye gidiyorum sizce gittiğimde söyliyim mi elimden kaçirmiyim sonradan ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Bu konuyu birazcık içimi dökmek ve birazda destek elde etmek için açıyorum uzun olucak okursanız sevinirim Sevdiğim kızı çok özledim, böylece adi görmemezlikten gelen arzu yok bu eskiyi arzulamak gibi bişey Takriben 2 haftadır konuşmuyoruz nedeni ise engel attım Olaya gelirsek Okulun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
herkese selamun aleykum arkadaşlar benim derdim şu; geçen sene sevdiğim bir kız vardı sonradan kızda benden hoşlandı bana gülümsüyordu falan bende birazcık utangaç birisi olduğum için kıza yaklaşamadım sonra kız galiba şehir halkı dışına çıkmıştı yani kızı yeniden göremedim bütün 1 yıl sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar şimdi durumu anlatıcam azıcık girift bilen cevaplarsa sevinirim Bizim köyde bir kız var ben onu seviyorum oda benden azda olsa hoşlanıyordu onu anladım bu sene Şu Anda bu yıl 7 ayda köye gittim her zaman kışın hayal kurdum köye gidince kıza açılacam falan filan gibi şeyler Her neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar bi kız var eski çıktığım diyebilirim 2 yıl önce yaz tatili boyunca çıktık fakat irtibat her zaman telefonlaydı yüzyüze yaklaşık olarak hiç görüşmedik diyebilirim sonra ben ayrılmayı istedim ayrıldık sonradan 11,5 sene ben bunu görmedim okulda felan gördükten sonradan yine bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt