nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
2019 Söylentileri,
Hemen Bu Son zamanlarda forumda 2019 söylentileri ve kehanet söylentilerini çok görmeye Başladım Sizlerden Ricam Artık Şöyle olacak 2019 böyle olacak böyle olcakmış gibi Kehanetlerde Bulunmamanız ve Nette her yazılan şeye İnanmamanızdır
Niçinmi Açıklıyayım Böylece Söylentiler Olduki
Zaten Kendi Sonunumuzu ve dünyanın Sonunu böyle getirmiş oluyoruz
Yani Şöyle anlatayım
2019 Şöyle olcakmış böyle olcakmış aa aslında olcakmı vb
birisi bir çıkıyor 2019 de Yok efendim Irk ölecek depremler olacak kıyamet kopacak İşde Bizler Böyle diye diye dünyanın Sonunu getirmiş oluyoruz Böyle diye diye Zaten başlı başına Kendi sonumuzuda getiriyoruz
Peki bu Konuda napabiliriz? Bilgi edinin bu güzeldir Yapmanız gereken Farkındalık yani oturup Dünyayı deneyimlemektir ve gözlemlemektir
Kenara çekilin karanlık bir odada Saatlerce oturun ve düşünün
Bakın o vakit neler keşfediceksiniz
Okuyun data edinin lakin fazla İnanmayın
Izah Etmek istediğimi Umarım Anladınız
Böylece olacak böyle olacak diye diye kendi sonumuzu zaten getirmiş oluyoruz
Anekdot: Afet tellallığından sıkıldım Artık resmen Felekat tellalığı o değil Diğer kişileride bu şekilde zehirliyorlar Kişide inandığı için Haliyle kafası karışıyor böylede herşeyin sonu geliyor tabiki *
Hemen Bu Son zamanlarda forumda 2019 söylentileri ve kehanet söylentilerini çok görmeye Başladım Sizlerden Ricam Artık Şöyle olacak 2019 böyle olacak böyle olcakmış gibi Kehanetlerde Bulunmamanız ve Nette her yazılan şeye İnanmamanızdır
Niçinmi Açıklıyayım Böylece Söylentiler Olduki
Zaten Kendi Sonunumuzu ve dünyanın Sonunu böyle getirmiş oluyoruz
Yani Şöyle anlatayım
2019 Şöyle olcakmış böyle olcakmış aa aslında olcakmı vb
birisi bir çıkıyor 2019 de Yok efendim Irk ölecek depremler olacak kıyamet kopacak İşde Bizler Böyle diye diye dünyanın Sonunu getirmiş oluyoruz Böyle diye diye Zaten başlı başına Kendi sonumuzuda getiriyoruz
Peki bu Konuda napabiliriz? Bilgi edinin bu güzeldir Yapmanız gereken Farkındalık yani oturup Dünyayı deneyimlemektir ve gözlemlemektir
Kenara çekilin karanlık bir odada Saatlerce oturun ve düşünün
Bakın o vakit neler keşfediceksiniz
Okuyun data edinin lakin fazla İnanmayın
Izah Etmek istediğimi Umarım Anladınız
Böylece olacak böyle olacak diye diye kendi sonumuzu zaten getirmiş oluyoruz
Anekdot: Afet tellallığından sıkıldım Artık resmen Felekat tellalığı o değil Diğer kişileride bu şekilde zehirliyorlar Kişide inandığı için Haliyle kafası karışıyor böylede herşeyin sonu geliyor tabiki *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.