Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Soylu'dan Bahçeli'ye Teşekkür Mesajı: 'Güven ve İnancı İçin Minnet ve Şükran Duyuyorum'

Soylu'dan Bahçeli'ye Teşekkür Mesajı: 'Güven ve İnancı İçin Minnet ve Şükran Duyuyorum'
0
25

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-3516336291982ff8676fd4b06cc72b20d3603720.jpg

Süleyman Soylu, küme toplantısında kendisi için "Kim demiş yalnız diye, kimsesiz diye?" diyen MHP önderi Bahçeli için teşekkür iletisi paylaştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine dayanak veren Bahçeli için 'Minnet ve şükranlarımı duyuyorum" açıklamasında bulundu.

Soylu'nun paylaşımı

"Devletimizin terörle uğraş azim ve kararlılığına,kahraman güvenlik güçlerimize,edeben söz ederim ki şahsıma ve gayret arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Lideri Sn.Dr. Devlet Bahçeli’ye inanç ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum.Allah razı olsun"

Bahçeli ne demişti?