Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Soylu'nun BBC Türkçe'yi Hedef Alması ve Yayındaki Gazetecilerin Kayıtsızlığı Tepkilerin Odağında

Soylu'nun BBC Türkçe'yi Hedef Alması ve Yayındaki Gazetecilerin Kayıtsızlığı Tepkilerin Odağında
0
48

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-4907896be284a453a68b41d3bcc97e7214e918c0.jpg

Hakkındaki savları haberleştiren basın organlarına suçlamalar yönelten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun son gayesi BBC Türkçe oldu.

Habertürk televizyonunun canlı yayınına katılan Soylu'ya son süreçte AKP tarafından yalnız bırakıldığına dair yapılan yorumlar soruldu. Soylu, bu soruya "Kim diyor" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine BBC Türkçe'de yayımlanan "Sedat Peker'in argümanları hakkında hükümette neler konuşuluyor?" başlıklı haber hatırlatıldı.

Soylu haberi hazırlayan BBC Türkçe'yi maksadına aldı.

Soylu ise cevap olarak şunları söyledi:

"Sürdürülebilir dezenformasyon var. BBC Türkçe dezenformasyon kanalıdır, hem ekonomik hem siyasi dezenformasyon kanalıdır. Ben Çalışma Bakanlığı yaptım, oradan beri takip ediyorum. Bunun için dostum olan İngiltere İçişleri Bakanı'nı tekraren aramış bir şahısım, 'Bakın burada bir yanlışlık var, bakın dezenformasyon yapıyor' demişimdir. Ben kendi bakanlıklarıma sokmadım, 'Sokmayacaksınız, karşılaşmayacaksınız', tekraren o devir demişimdir. Bugün dünyaya gelmişiz üzere karşı karşıya kalıyoruz bazen. Kimlerin Türkiye'ye operasyon çektiğini daima bir arada biliyoruz."

Toplumsal medyadan yayında bulunan gazetecilerin sessizliğine reaksiyon geldi.

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt