soyulan pasta malzemeler: 200 gr bugday nişastası 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 pk kabartma tozu 1pk vanilya yapılışı: önce 3 yumurta akı 10 dk çırpılırsonra sarısı eklenir 5 dk daha çırpılırbu işleme dikkat edinyumurta kokmaması için önemlidirardından şeker ilave edilirşeker eriyene kadar bitmiş cırpılıren son nişasta,kabartma tozu ve vanilya koyulur bitmiş karıştırılırdikdörtgen veya kare şeklindeki yağlı tepsiye dökülürincecik olması kafanızı karıştırmasınaynı pandispanya gibi oluyor zatenönceden ısıtılmıs fırnda 170 derecede yalnızca üstü kızarana dek yani 10 dk pişirilir bu arada krememızı hazırlayalımkrema için malzeme: 1lt süt 4 kaaşık un 4kaşık nişasta 1 su bardağı şeker vanilya pişen pasta fırından çıkarılıren üst yüzeyi soyulurzaten çekince parça parça elinize gelirsoyduktan sora pastayı enine veya boylu boyunca 3 eşit parçaya bölün1katı koyun üstüne 23 kaşık ılık süt gezdirinkremayı sürünaynı işlemi öteki katlar için de yapınen son katını kaplayın krema iledolaba koyunsoğuduktan sora kremşanti ile kaplayındilediğiniz gibi süsleyin id