Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sözcüklerin bittiği yerde.....

sözcüklerin bittiği yerde.....
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sözcüklerin bittiği yerde Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o vakit her yer yeşerecek O vefasız kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim Gecelerden ayazı sevmem ya gündüz olmalı ya gece namludan meydana çıkan kurşun ya kalbimin derinlerinden vurmalı ya namludan hiç çıkmamalı insan sevdiğini ya ölümüne sevmeli ya hiç sevmemeli Varlığının tiryakisi Yokluğunun delisiyim Seni benden mahrumiyet Gözlerinin hastasıyım Seni seviyorum diyenin sevgisinden kararsızlık et ünkü aşk gürültüsüz sevgi dilsizdir Seni Bir Serçenin Gözyaşı Dökebilme Ihtimali Dek Seviyorum Bu Değin mı Diyeceksin Fakat Serçeler Gözyaşı Döktüğünde ÖLÜRLER Bütün dünyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıtçünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt küL oLmuş alev yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı? Nekadar fazla seversen sev muhakkak etmiyeceksin, sevdiğini belirli ediyorsan inan çok üzüleceksin Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü dikkate almak olsa lüzum diye düşünüyorum Şayet dağlarımda çiğdemler açar, uyur kar altında yeerenim Bir gözyaşıdır yağmurlarım, gülerken ağlatır su verdiklerim Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin Sen o özlenenler aralarında ençok özlenensin Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin Kalbinde yer yahut Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim Dünyanın en güzel şeyini sana tahsis etmek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki? Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a bile bile Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem Hoççakal Allah a itimat ol natürel ama Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa? Dertlerin kum adam başına değin minik, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akıcı yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun Yaşamak özlemsiz, arzu sevgisiz, sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm hoşlanmak her zaman beraber edinmek değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir İçinde o kadar bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngözlerin daima gülsünonuda kalbinde böylece bir saklaki gerçekte isteyen bulsun Sözlerin büyük, yüreğin minik! Hataların yanlışların fazla,doğruların değil! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine kadar şanslı, bana göreyse zavallısın!  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt