Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sözlenecektik...

sözlenecektik...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
üniversite 3 sınıf öğrencisiyim kız arkadaşımla 1 yıldır beraberiz ailelerimizin haberi var o benim annemle ben onun annesiyle konuşuyoruz fazla hoş bir ilişkimiz vardı ama ben 23 haftaya bir canını yakıyordum çok üzüyordum kızın hayatında ilklerini yaşadıgı kişiyim beni doğrusu çok seviyordu eften püften şeyler yüzünden ayrılıyordum en son yıldönümümüz günü yanımdayken yolda adamlar söz attı bende giyimine makyajına uyarı et biraz makyaj yapma dedim lakin kız arkadaşım doğrusu nerde durması gerektiğini haberdar olan biri ben yine ona ders olsun diye kalbini kırmaya devam ettim fakat çok kıskandım orda adamlarla kavga etseydim kız arkadaşıma bi şey yapsalardı kendimi katiyen affetmezdim fazla tartıştık 3 gün sonra hallettik işlenmiş sürmüycem dedi konuyu hallettik fakat çok kırılmıştık 23 gün kafamı toplayayım dedi bende bu bizi ayrılıga götürür dedim seçime memlekete gittim o gece ayrıldık hayatıma çeki düzen vermem gerekiyor dedi kızın hayatı iyice bana endeksliydi her şeyinde ben vardım benim sözümden asla çıkmazdı bende tamam sen böyle istiyorsan böyle olsun dedim 4 gün mesaj atmadım aramadım

ben okula dönerken otobüste mesaj attım beni arama bitti mesaj atma sende bitir annemle konustum annemde seni istemiyor anneni de aradım istemediğimi söyledim hürmet duyarım dedi lütfen eğer mesaj atmaya devam edersen numaranı engellerim bana sürprizler de hazırlama bundan böyle olmuycak senden nefret edilen şey ediyorum dedi kızla ilişkiye girmiştik lakin sadece 1 mesaj atmıştım Derhal annemi aradım annem zamana bırak o sana dönecek dedi 1 dönem vize zamanı ondan ayrılmıştım 5 tane zayıfı geldi şu anda de sınav haftası aradıgımda ders çalışabiliyorum 1 sene her tarafında birincil defa güldüm ya güldüm arkadaşlarımla çok mutluyum eğer iyiligimi istiyorsan lütfen buraya gelme zaten gelsende olmuycak diyor sınavları bittiği gün memleketine dönüp 1 hafta kalıcak bende o zamana kadar beni kafasını dağıtıp unutmasını istemiyorum

neyse ben yurda geldim bütün cesaretimi topladım annesini aradım baya konuştuk geldi bana beni teselli etti sen haklısın o seni erkek olmadan anlayamaz lakin sen kızımı fazla yordun çok yıprattın tekrar olur mu bilemiyorum hem ben seni istemedim diye bir şey söylemedim oglum dedi daha sonra ben kız arkadaşımın arkadaşına ulaşmaya çalıştım son şansım son çarem sensin bana yardım et dedim arkadaşına o da hazır takviye edicem tamamlanmış fakat ben sizin ilerinizi çok açık göremiyorum sen fazla yıpratıyosun çok kırıyosun yoruyosun kızı dedi bende onun için değişmeye hayatımı değiştirmeye hazırım bak gör yapıcam bunu dedim öylesine canım yanıyordu ama kalbim göğüs kafesime kuytu geliyordu akşam kız arkadaşım arkadaşının numarasından aradı sakın benim annemi bi daha arama ben senin anneni dün son defa aradım birbirimizi kötü bilmeyelim numaraları silelim beni istediğin süre arayabilirsin ama bidaha katiyen olmayacak dedi ben senle ilerde mutlu olamıycagımı düşündüğüm için bitirdim ben seni sevmiyomusum sadece alışıkmışım bütün anılarmızı mektuplarımızı attım ama ilerde pişman olursam dönerim zaten lakin benden ümit umma dedi kapattı ben acilen napayım bana allah aşkına us verin 11inde sınavlar biticek benzer gün evine döncek ben napayım destek edin

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt