Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Başvuruları Başladı

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Başvuruları Başladı
0
75

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Sözleşmeli Öğretmenlik Tercih Müracaatları Başladı. Milli Eğitim Bakanlığı‘ndan yapılan açıklamada, başvuru hakkında bilgi verildi.

ogretmen.jpg

Sözleşmeli öğretmenlik tercih müracaatları, 31 Ağustos’a kadar e-Devlet üzerinden yapılabilecek, atamalar ise 1 Eylül’de gerçekleştirilecek. “2022 Temmuz Kontratlı Öğretmenlik Tercih Başvuruları” duyurusu yayımlandı. Kelamlı imtihandan 60 ve üstü puan alan adaylar, tercih müracaatlarını e-Devlet kullanıcı ismi ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek. Adaylar en fazla 40 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Bu formda tercihte bulunanların, tercih dışı seçenek olarak, “Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istemiyorum”, “Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum” seçeneklerinden birinin kesinlikle işaretlemesi gerekiyor. Adayların tercih müracaatları için sistem 31 Ağustos, saat 16.00’a kadar açık olacak, atamalar ise 1 Eylül’de gerçekleştirilecek. (BSHA ve Sıhhat Haber Ajansı) 

Similar threads

MEB'in internet sitesinde '2022 Temmuz Kontratlı Öğretmenlik Tercih Başvuruları' duyurusu yayımlandı. Buna nazaran, kelamlı imtihan imtihandan 60 ve üstü puan alan adaylar, tercih müracaatlarını e-Devlet kullanıcı ismi ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden yapabilecek. Adaylar en fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili kontenjanlarını ve taban puanlarını geçtiğimiz aylarda açıkladı. Öğretmen olmak isteyen milyonlarca aday da geçtiğimiz Temmuz ayında kontratlı öğretmenlik imtihanına girdi ve heyecanla tercih tarihlerini beklemeye başladı. MEB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Adayların büyük bir heyecanla beklediği öğretmen atama sonuçları açıklandı! 2022 atama yılında 33 bin 48 adayın katılımı ile 15 bin öğretmenin tercih sonuçları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleşen sözleşmeli öğretmen ataması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Burhaniye Belediyesi üniversite bursları için yeni devir müracaatları başladı. Burhaniye Belediyesi, Eğitime Dayanak Derneği tarafından eğitimde fırsat eşitliği unsuru kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik karşılıksız burs yardımları bu sene de devam ediyor. İlçe sonlarında kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6'ncı maddesinin üçüncü fıkrası ile 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,505Konular
982,728Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt