Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sözlükte 'Bahtsız' Diye Bir Kelime Olmasa Bile Bayrağını En Önde Taşıyacak Potansiyele Sahip Kişiler

Sözlükte 'Bahtsız' Diye Bir Kelime Olmasa Bile Bayrağını En Önde Taşıyacak Potansiyele Sahip Kişiler
0
96

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-c4fa4df3fcb1410fc4d5f56fea57b706548c9288.jpg

Gün içerisinde başlarına gelen bahtsız olaylarla gördüğünüz anda kendi hayatınıza şükredeceğiniz şansız şahısları sizler için derledik. Buyurun...

1. "Pufum patladı, bu topları temizlemem için önerisi olan var mı?"

2. "Gerçekten saçımı toplamam gerekiyordu. Bir kısmı hala başımda lakin canım çok yandı."

3. "Gözlüklerim olmadan günler geçirdim, imtihana hazırlandım ve yeni bir gözlük aldım. Bakın nereden çıktı."

4. "Valizimi tamir etmeye çalışırken içine su döktüm, ekran kartıma su gitti ve açılmıyor. Sonra yan paneli çıkarmaya çalışırken bu oldu. Bütün bunlar 10 dakika içinde oldu; Oturup ağlamak istiyordum."

5. "Arabam yandı."

6. "Gece yüksek bir ses duydum ancak umursamamıştım. Buzluktaki içeceğim patlamış."

7. "Dersler alındı: Şayet odanızın kapısında uzunluk aynası varsa süratli çarpmayın."

8. "İşten konuta geldiğim vakit köpeğimizi bulamadım ve merak ettim. Kendisini banyoya kapatmış ve yine dekore etmeye karar vermiş."

9. "Bilin bakalım kim aç kaldı."

10. "Sahilde katrana bastım, küvetim Amber Heard ile arbede etmişim üzere gözüküyor."

11. "Okuldaki laboratuvarda çocuklardan biri aylardır tek tek ayırdığım iğneleri karıştırdı."

12. "Bir teknenin otoyolda bu biçimde kaza yapmış olmasına inanmıyorum."

13. "Mankende duruşu vs bende duruşu"

14. "2 saat beklediğim pizza"

15. "Dün almıştım."

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt