Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sözlüm ve Ben

Sözlüm ve Ben
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sözlümle sözlendikten sonradan büyük sıkıntılar yaşamaya başladımfazla takıntılı,hayata fazla kederli bakıyorherşeyde negatif düşünüyorolayları bütün yönleriyle yok de kendi penceresinden yorumluyorson 3 aydır alttan alıyorum iyi niyetle yaklaşıp halletmeye çalışıyorum ama yine aynı şekilde düşünüp davranmaya devam ediyor ve değişmiyor
Arkadaşımla görüştüğüm süre (haftada 23 gün 12 saat) arıyor ve defalarca mesaj atıyor2 sözcük edemiyorum karşımdakiyle ,çok baskı yapıyoren basiti bugün 7 saat birlikteydik gündüzakşam eve bıraktıktan sonra 15 saat arkadaşımın evine gittim kendide tanıyor bu karşılıklı arkadaşımızı1 saat civarı defalarca mesaj attı kesintisiz yazdı ufak düşmeye başladımbundan böyle kaldıramıyorum bende yalnızca bu konu değil çoğu olayda ters davranıyor ve huyundan vazgeçmiyorpsikolojik sorunları var gibi ve 2 gün iyiysek 3 Gün tekrar başlıyorkorkmaya başladım son zamanlarda evleneceğim kişi olacağı için
Ben hayata artı bakan bir insanımne yaptıysam olmadıbundan böyle bunaltıyır beni ve fazla üzüyorhuyundan vazgeçmiyor tüm ipleri eline almaya çalışıyor somut manevibırakmayı düşünüyorum bundan böyle kendisiniÇünki düzelmeyeceğini anladım
Sadece bana yok ailesine ve insanlara karşıda sözde kendisine bi hasar vereceklermiş gibi kendini düşünen ve olumsuz davranıyor
Ayrılık aklımdan geçmedi hiç lakin sorunlar dağ gibi büyüyorben temiz kalpli yaklaştıkça o beni edilgen biri sanarak ezmeye çalışıyorbıktım artık çare bulamadım
Çözüm önerileriniz varsa fazla mutlu olurumherşeyi denedimsizdende destek bekliyorum

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt