Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sözüm sözdür…Ben sen degilim

Sözüm sözdür…Ben sen degilim
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sözüm sözdür…Ben sen degilim Her gidişinde şiir yazdım yokluguna…Yüzüne söyleyemeyip satırlara döktügüm sözler avuntu etti beni Yoklugunda seni yaşamayahayallerinle yetinmeye öyle alışık fakat yüregim… Varlıgın yetmiyor ! Hayallerimdeki ‘’Sevgili’’ sen degilsin ! Yıllardır içimde büyüttüğüm ‘’Aşkım’’ sen degilsin ! Yoklugundaki hayallerine aşıgımYılların sevgisini bir gecede bitirecek değin gözü karayım bundan böyle ! … Bu kere olur ya (birincil ve son kez) ‘’Ben gidiyorum!’’ Eyvallah Sevdigim … ‘’Beni sanki yolda mı bırakıyorsun ?’’ deme… Sus ! Duygu sömürüsü yapma ! Yetmedimi senelerdir sevgimi sömürdügün ??? Hiçbir gidişine ‘’Dur gitme’’ demedim… Sus Sevgili ! ‘ ’Gitme’’ deme Gözümde büyüdüğün o yerinde kal… Düşme !! Çocuksun anlamıyorsun diyordun yaOlur Ya çocuktum türlü oyunlarını fark etmiyor anlamıyordum Büyüttü ihanet(ler)in benide … Günahsız çocugun gidiyor bu kez belki (ilk ve son defa… ) Eyvallah Sevdigim… Seviyorum red etmem … Kaç yılın aşkını bir gecede silemem… Şayet bu kere sende seviyorsun : ) : ) Bakma güldügüme inanıyorum sevgineSadece şaka gibi geliyor … Bundan Böyle çocuk degiliz kandırmayalım birbirimizi Oyun degil yaşadıklarımız Oyuncak degil kalplerimiz ! Uzatmayacağım veda cümlelerini… Beceremem bilirsin … Her defasında senin söyledigin gibigüzel bahanenle bitireyim bu aşkı … ‘’Gitmem gerekiyor üzülme’’ !!! … Bu kez belki (ilk ve son kere) … Eyvallah Sevdigim… Sözüm sözdür…Ben sen degilim ‘’ Dönmeyecegim’’ … alinti  

858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt