Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sözünü Tuttu! Ece Seçkin Özel Tasarım Olan İlk Gelinliğini Bir Hayranına Böyle Hediye Etti

Sözünü Tuttu! Ece Seçkin Özel Tasarım Olan İlk Gelinliğini Bir Hayranına Böyle Hediye Etti
0
40

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-0ac39e2d881a70d9e331c6c2809e8c4cbb18aaba.jpg

Ece Seçkin geçtiğimiz günlerde pilot Davet Terlemez ile evlendi. Düğünden evvel gelinliklerini paylaşan Seçkin bir de müjde vermişti. Özel tasarım olarak yaptırdığı gelinliklerini hayranlarına armağan edeceğini söyleyen Ece, kelamını tuttu. Gelin bakalım neler olmuş.

Müzikleriyle olduğu kadar sempatikliği ile de beğeni kazayan Ece Seçkin tekrar yüzleri güldürmeyi başardı.

Bildiğiniz üzere Ece Seçkin ve Davet Tertemiz 15 Eylül'de mükemmel bir düğünle dünya meskenine girmişlerdi.

Düğünle ilgili en merak edilen şeylerden biri de Ece Seçkin'in giyeceği gelinlik olmuştu.

Ece Seçkin bir değil birden fazla gelinlik giydi, hatta düğünden evvel de merak edilen gelinliklerini paylaştı.

O kadar tatlı bir paylaşım yaptı ki, gelin adaylarının eli çabucak telefona gitti. Bakın düğünden çabucak evvel ne yazmıştı Ece Seçkin?

'Bu gelinlikler o kadar düşünülerek tasarlandı ki ortamızda resmen bir bağ oluştu ???? Yarın hangisini giyerim bilmiyorum lakin hepsini çok sevdiğim kesin ????‍♀️Bana binlerce bildiri gelmiş, yarından sonra bu gelinlikleri kimlere armağan edeceğimi bilmiyorum ancak giyecek olan tatlı gelinlere umarım talih ve uğur getirir ???? Yarından sonra ölçüleri ve uzunluğu bana yakın olan ve bu gelinlikleri giymeyi istek edenler için DM’den irtibata geçeceğim, umarım birilerinin yüzünde gülümsemeye sebep olabilirim . Herkese âlâ geceler ????'

Ve Ece Seçkin kelamını tuttu! 25 yaşındaki Nurten isimli hayranıyla İzmir konseri sonrasında buluşan Ece Seçkin, birinci gelinliğini armağan etmiş oldu.

Ece paylaşımında şunları yazdı:

'Nurten bana haftalar evvel ulaşmıştı. Hayalindeki gelinliği üstümde görünce çok heyecanlanmış. Beden ölçülerini ve fotoğraflarını bana yolladı ve dün İzmir konserime geldi. Gerçekten bana bu kadar benzeyen bir gelin adayını görmek benim için de heyecan verici oldu. Güle güle giy Nurten. Bu gelinlik sana talih getirsin, hayatın boyunca memnun ol. Öteki gelinliğim ise 15 Ekim’de İstanbul konserimde yeni gelin adayına gidecek. Konsere gelecekler bana yazsın ve fotoğraflarını yollamayı unutmasın.'

Bakalım bu gelinlik kime gidecek? Merakla bekliyoruz...

858,472Konular
981,207Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt