Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sperm hırsızı Deniz

Sperm hırsızı Deniz
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sperm hırsızı Deniz sanat dünyasında tekrar ortalık karışacak gibi DENİZ AKKAYA HIRSIZLIK YAPTI 1548640985 1548640985 spermhirsizideniz5c4e62df2c2ddspermhirsizideniz5c4e62df2c2dd http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdeniz08may&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AMERİKANEW YORK'TAKİ SPERM BANKASINDAN SPERM ALARAK HAMILE KALAN VE 2 YIL ÖNCE OĞLU KAYRA'YI DÜNYAYA GETİREN LEYLA BİLGİNEL, 'ORADA NELER OLUYOR'DA ILGINÇ BİR AÇIKLAMA YAPTI 'Herkes benim ve sperm bankasından gebe kalan Güner Özkul'un anneliğini ve hamileliğini tartışıyor Fakat 15 aylık gebe Deniz Akkaya'nın durumu daha çok tartışılır Deniz eski sevgilisi Efe Önbilgin'in iznini almadan ondan hamile kaldı Acilen de Efe Önbilgin'e sormadan doğuracağını söylüyor Bu yapılan erkeğe büyük haksızlık ve hakarettir Efe Önbilgin'in uygun olsam delirirdim Deniz'den kürtaj olmasını isterdim Ben gönül rızasıyla bebeğimi bankadan da olsa aldım Ama Deniz Akkaya resmen hırsızlık yaptı Efe Önbilgin'den değerli bir şeyini çaldı' dedi  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt