Sperm vajinama deydi bulaştı acaba Gebe olabilir miyim Merhaba bundan yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişkimiz oldu Boşalmadı ama şımartma suyu vajinama değdi Şüphelendim 15 gün sonradan regl oldum Olmam gereken tarihten iki gün önce fakat birincil idrarla hafif kir geldi daha sonra her tarafta idrarımı yaptım(bir iki saat daha sonra) idrardan daha sonra pozitif pıhtı geldi ve birkaç saat sonradan san normal reglim başladı Sizce bu üstüne görme olabilir mi? Bir hafta sürdü ve dediğim gibi normaldi Şayet bir tık az olabilir yine de net hatırlayamıyorum Çok endişelendim Regl olmama rağmen okuduklarım beni strese soktu Reglden yaklaşık 20 küsür gün sonra idrarda gebelik testi yaptım yalnız birincil damlatamadım idrarı bir tane damlattım bekledim netice vermedi sahan daha sonra 4 tane daha damlattım netice verdi Negatif çıktı Sizce testi bozmuş olabilir miyim? Veya hatalı mı çıktı? İkinci reglime birkaç gün var yarın tekrar deneyeceğim lakin pozitif çıkar diye korkuyorum