Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SPIDER-MAN 2 ENTER: ELECTRO oyununun hileleri

SPIDER-MAN 2 ENTER: ELECTRO oyununun hileleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ana menüde Special`e girin Burada cheats`a girin ve aşağıdaki kodları yazın:

Highscore VVHISCRS
Yeni kostümler WASHMCHN
Yeni bölümler NONJYMNT
Debug modu DRILHERE
Galeriyi açar DRKROOM
Büyük ayaklar STACEYD
Training bölümleri CEREBRA
Büyük kafalar ALIEN
Herşeyi verir AUNTMAY

Similar threads

Arkadaşlar bende USM oyun hileleri var ama USM de nereye yazacağımı bilmiyorum? buda hileler FUNKYTWN Toon Spidey STICKMAN Stick Spidey CLUBNOIR Ben Reilly kostümü ADMNTIUM Ölümsüzlük UATUSEES What If yarışması RGSGLLRY Karakter izleme CINEMA Film izleme FANBOY Çizgi karakter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Hileleri girmeniz gereken menü, Special menu altında Cheats Menu olan yerdir GOESTOYOURHEAD: Büyük kafa ve ayak modu JOELSPEANUTS: Büyük kafa modu UNDERTHEMASK: Birinci şahıs görüşü DODGETHIS: Matrix Saldırır ROMITAS: Bir sonraki bölüme geçiş CHILLOUT: Super Soğutucu SPIDERBYTE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Spider Man 3 Oyunu Hileleri yeni Cheat menüsüne aşağıdaki kodları girin venomsky: Hilesi ile oyundaki bütün kapalı alanları açabilirsiniz Hepsini görmek için tıklayın (Yeni) Goblini açtırmak: deadly Hepsini bakmak için tıklayın Oyundaki her şeyi açmak: venomsky Hepsini görmek için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
307
Get to the bank: İlk görevinizde Blackcat size yardım ediyor Soru işareti imgelerinin üstünden geçip önünüze çıkanları temizleyin Oku takip ederek devam edin Bank Aproach: Demoyu izledikten sonra Blackcat ile konuşun ve karşi binaya atlayip bütün teröristleri haklayin Sonra Spider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt