Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

spider man 3 ve mega lizart

spider man 3 ve mega lizart

Similar threads

Arkadaşlar ben spider man 3 ü flan yükledim c r a c k flan tamam da oyuna giriyorum ilk aşamayı geçip şehir bölümüne geçiyorum oyunu ben kaydedemiyorum ama bilgisayar otomatik 'saving ' diyerek kaydediyor ve sonra oyuna cıkıp tekrar girdiğimde ise oyun yeniden oynanıyor yani en başa geçiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bu oyunun ps2 hilesini bilen bir arkadaş bana hilelerini verebilirmi çok sıkıldımYok yaa ilerliyemiyorum biri bu konu da bana nereden ve nasıl bulacağımı yardım edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Marvel Sinematik Evreni‘nden aşina olduğumuz, Avengers filminin oyunu üstünde çalışmalar yapıldığını uzun zamandır biliyoruz. Yeni ortaya atışlan iddiaya göre Marvel’s Avengers oyununun PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinde karşımıza Spider-Man çıkabilir. Spider-Man Avengers ile geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Video oyunları, özellikle 90’lardan sonra günümüze kadar olan dönemde inanılmaz bir atlama gerçekleştirdi. Eski stil oyunlar günümüzde hâlâ ilgi çekiyor olsa da teknolojide yaşanan büyük gelişmeler, bütün oyunları etkiledi. Bu oyunlar arasında Marvel oyunları, en çok değişim geçirenlerden. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Arkadaşlar oyunu dün indirdim bu günde kurulumunu yaptım THE AMAZING SPIDER MAN 2 İlk başta güzel güzel oynuyordum grafiklerden biraz ayarları düşürmem gerekti çok kasıyor diye her neyse ilerledim biraz oyunda şu Schoker diye bi boss'a gelince ekran bi anda bembeyaz oldu , internette biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt