Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Spİder man 3 yardim nolur bİ bakin

Spİder man 3 yardim nolur bİ bakin
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben spider man 3 ü flan yükledim c r a c k flan tamam da oyuna giriyorum ilk aşamayı geçip şehir bölümüne geçiyorum oyunu ben kaydedemiyorum ama bilgisayar otomatik 'saving ' diyerek kaydediyor ve sonra oyuna cıkıp tekrar girdiğimde ise oyun yeniden oynanıyor yani en başa geçiyor butun herseyı yenıden oynamak zorunda kalıyorum lütfen bi yardım edin nasıl kaydettiğim yerden başlayabilirim

Similar threads

Get to the bank: İlk görevinizde Blackcat size yardım ediyor Soru işareti imgelerinin üstünden geçip önünüze çıkanları temizleyin Oku takip ederek devam edin Bank Aproach: Demoyu izledikten sonra Blackcat ile konuşun ve karşi binaya atlayip bütün teröristleri haklayin Sonra Spider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Spider Man 3 Oyunu Bütün Çözüm New York'un Derdi Bitmiyor: The City Alerts and The City Patrol Belli Başlı görevlerin dışarıya, şehirde huzuru sağlamanız için emrindeki görevler de oyunda bulunmakta Bunları şöyle listeleyebiliriz: Kaçan Çete Üyelerini Bulgu: Siz bu dek yoğun iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
242
A Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Tam çözüm, oyunun X360 sürümüne ait, ancak aynı olduğu için PC sürümü için de kullanabilirsiniz Oyunumuz bir kâbusla başlıyor ve macera boyunca bu kâbustan kurtulmak için mücadele ediyoruz *Her bölümde silahlarınızı, ekipmanlarınızı ve fenerinizi yeniden almanız gerekiyor Bölüm 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt