Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Spiderman 3 Oyunu Açılmıyor

Spiderman 3 Oyunu Açılmıyor
0
228

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Spiderman 3 Oyunu Neden Açılmıyor

Spiderman 3 Oyunu Neden Açılmıyor bu hata çoğu oyun sever göre şikayet olarak bildiriliyor siyah ekran gelip kalıyor olmalı kullanmış olduğunuz ekran kartı sm3 destekli ekran kartı olmalı eğer sm3 destekli ekran kartı değilse maalesef oyun açılmıyor çalışması için sm3 destekli bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor sorunsuz oyun oynuyabilmeniz için gerekli *

Similar threads

Spiderman 3 Oyunu Neden Acılmıyor Spiderman 3 Oyunu Neden Acılmıyor bu hata bircok oyun sever tarafından şikayet olarak bildiriliyor siyah ekran gelip kalıyor olmalı kullanmış olduğunuz ekran kartı sm3 destekli ekran kartı olmalı eğer sm3 destekli ekran kartı değilse maalesef oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Spiderman 3 Oyunu Sistem Gereksinimleri Spiderman 3 Oyunu Sistem Gereksinimleri En Az olarak ; İşlemci: Pentium 4 @ 18 GHz ya da Athlon Bellek: 1 GB RAM HDD: 67 GB Ekran Kartı: 256 MB ekran kartı (ATI x1300 GeForce 7300+) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
Spiderman 3 Oyunu Sistem Gereksinimleri Spiderman 3 Oyunu Sistem Gereksinimleri Minimum olarak ; İşlemci: Pentium 4 @ 18 GHz veya Athlon Bellek: 1 GB RAM HDD: 67 GB Ekran Kartı: 256 MB ekran kartı (ATI x1300 GeForce 7300+)
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
858,505Konular
982,548Mesajlar
33,028Kullanıcılar
buraktpccSon üye
Üst Alt