Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Spiderman 3 Oyunu Save Hatası

Spiderman 3 Oyunu Save Hatası
0
201

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Spiderman 3 Oyunu Save Hataları

dosyanızı BelgelerimActivisionSpiderMan 3 klasörünün içine kopyalayın(eskisinin yedeğini almayı unutmayın)

hem oyun bitince black spiderman açıldı ve black suited spidermanla görevleri her tarafta yerine getirmek istermsinz diye bişey gelmişti evet dedim yani görevler yeniden her tarafta duruyor şaşırmayın yani *

Similar threads

Spiderman 3 Oyunu Save Hataları dosyanızı \Belgelerim\Activision\SpiderMan 3 klasorunun icine kopyalayın(eskisinin yedeğini almayı unutmayın) ayrıca oyun bitince black spiderman acıldı ve black suited spidermanla gorevleri yeniden yapmak istermsinz diye bişey gelmişti evet dedim yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Spiderman 3 Oyunu Görevleri Hakkında Data Story mod: Eğer story modu seçerseniz hikaye modu açılıyor ve öykü sırasına kadar görevlere gidiyoruz fakat siz 'ben görevden göreve koşamam nadiren öylesine gezerim' diyorsanız da sizi görev edinmek için zorlamıyor, gta'daki gibi hür büyük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
http:img293**************img2934908god2rz5 Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt