Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Spiker Meltem Acet, kocası olduğunu iddia eden kişiden şikayetçi oldu

Spiker Meltem Acet, kocası olduğunu iddia eden kişiden şikayetçi oldu

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
spiker_meltem_acet_kocasi_oldugunu_iddia_eden_kisiden_sikayetci_oldu_1612419622_0572.jpg

Spiker Meltem Acet, işyerini ve çekim için gittiği tüm mekanları arayıp “Ben Meltem’in kocasıyım, çocuğunun babasıyım, aramızın düzelmesine yardımcı olun” diyerek rahatsız ettiği iddiasıyla Ali Altuncevahir’den şikâyetçi oldu.

Emniyet’te verdiği ifadesinde Ali Altuncevahir’i tanımadığını belirten Meltem Acet, “Şüpheli, ‘Sevgilim öptüm’ cinsinden e-mailler atmaya devam ediyor. En son, ‘Seni ve kızımızı seviyorum, öpüldünüz’ diye mail attı.

Bu tarz mesajlara her gün maruz kalıyorum. Bu şahıs her gün benim yakınlarımı arayıp rahatsız ediyor. Ali Altuncevahir’in ruhsal problemleri olduğunu ve bana zarar verebileceğini düşünüyorum” dedi.

6tOEt_1612419631_884.jpg

3 AY UZAKLAŞTIRMA

Mahkeme, Ali Altuncevahir’in 3 ay süreyle mağdur Meltem Acet’e yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulunduğu konuta yaklaşmamasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Altuncevahir’in, Meltem Acet’in çocuğuna da yaklaşmamasına hükmetti.

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt