Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Splinter Cell Blacklist Hata Acil yardım lütfen

Splinter Cell Blacklist Hata Acil yardım lütfen

Similar threads

Sa arkadaşlar splinter cell blacklist oynuyorum ancak oyundayken alt+tab yapıp oyunu alta alınca oyun yarım ekran oluyor oyunun sisteminden oyunu tam ekran yapmayı bilen varsa lütfen paylaşsın bunu isteme sebebim hypercam ile video çekerken tam ekran olmuyor şimdiden teşekkürler ALLAH a emanet olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
splinter cell blacklist bir süre sonra exe çalışmayı durdurdu diyip oyun donuyor pc özellikleri yeterli kasmadan oynuyorum ultrada bir çok ***** denedim hiç biri olmuyorbazısı hiç oyuna girmemesine neden oluyor v101 sonra v102 sonra v103 yükleyip türkçe yama yükledimsonra ***** yaptım oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar lütfen splinter cell oynayan varsa yardım etsin arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arakdaşlar acil yardım Tom Clancy's Splinter Cell 3 Chaos Theory oyunun acitvasyon ve seriali lazım Lütfen bilen varsa verebilirmii araştırdım yok biyerde
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
asus laptopum war splinter cell in hiç bir serisinde ses yok naap malıym arkadaşlar lütfen biri yardım etsn
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt