Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyunu orjinal aldım 1 cd yi yüklerken bu hatayı alıyorum 56 kere denedim ama olmadıaraştırdım ama neden olduğunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
splinter cell blacklist bir süre sonra exe çalışmayı durdurdu diyip oyun donuyor
pc özellikleri yeterli kasmadan oynuyorum ultrada
bir çok ***** denedim hiç biri olmuyorbazısı hiç oyuna girmemesine neden oluyor
v101 sonra v102 sonra v103 yükleyip türkçe yama yükledimsonra ***** yaptım
oyun...
Arkadaşlar 2 yıl önce gta 4 orjinal cd aldım ama bir kaç ay sonra feature transfer error diye bir hata alıyorum ve altında veri döngüsel artlılık denetimi yazıyor CD nin üzerinde çizikler var ama çok derin değil Çiziklerin neden oluştuğunu bilmiyorum
Format attım kaç kere fakat yine aynı...
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
arkadaşlar ben tom clancys slimpter cell blacklist oyununu orjinal aldım ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum u playdan arkadaş eklersemmi oynayabilirim onu da bilmiyorum menüde online sekmesi var orda oda açıyorum 1 saat bile beklesem gelişme yok tek başıma odada kalıyorum nasıl oynayacağım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.