Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Splinter cell blacklist yüklerken hata alıyorum

Splinter cell blacklist yüklerken hata alıyorum
0
128

Similar threads

splinter cell blacklist bir süre sonra exe çalışmayı durdurdu diyip oyun donuyor pc özellikleri yeterli kasmadan oynuyorum ultrada bir çok ***** denedim hiç biri olmuyorbazısı hiç oyuna girmemesine neden oluyor v101 sonra v102 sonra v103 yükleyip türkçe yama yükledimsonra ***** yaptım oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
ya ben doom 3 çü orjinal olarak aldım fakat 1 cd yi yüklerken yarıda bilgisayar dondu ama başka bi pc de denedim donma yapmadı ne yapmalıyım ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Arkadaşlar 2 yıl önce gta 4 orjinal cd aldım ama bir kaç ay sonra feature transfer error diye bir hata alıyorum ve altında veri döngüsel artlılık denetimi yazıyor CD nin üzerinde çizikler var ama çok derin değil Çiziklerin neden oluştuğunu bilmiyorum Format attım kaç kere fakat yine aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
arkadaşlar ben tom clancys slimpter cell blacklist oyununu orjinal aldım ama nasıl online oynanacağını bilmiyorum u playdan arkadaş eklersemmi oynayabilirim onu da bilmiyorum menüde online sekmesi var orda oda açıyorum 1 saat bile beklesem gelişme yok tek başıma odada kalıyorum nasıl oynayacağım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt