Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Splinter Cell: Conviction Yükleme Hatası Yardım lütfen

Splinter Cell: Conviction Yükleme Hatası Yardım lütfen
0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
YükLerken Sorun Yaşıyorum Error code1 Hatası bunu nasıl çözebilirim ??

İlk bu yazı geliyo finish tıklayınca ikinci bi yazı geliyo sonra

http:img26**************img26936066195213

2Yazıda bu

http:img241**************img24162145560

Çözümü varsa lütfen paylaşın Tşkler

Similar threads

merhabalar, ben tunngledan splinter cell conviction oynamak istiyorum, tunngle a girip splinter cell conviction ağına bağlanıyorum, sonra oyuna girip multiplayer coop a tıklayıp lan a tıklıyorum, server görüyor ama join dediğimde 'unable to join, the connection is not responding' hatası alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
arkadaşlar lütfen splinter cell oynayan varsa yardım etsin arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\data\Localization dosya burada olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Splinter Cell Conviction Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell serisinin bir modülü olarak Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen aksiyon-macera saklılık görüntü oyunudur. Gameloft, 27 Mayıs 2010 tarihinde iOS için bir sürüm yayımladı. Splinter Cell...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Sa arkadaşlar splinter cell blacklist oynuyorum ancak oyundayken alt+tab yapıp oyunu alta alınca oyun yarım ekran oluyor oyunun sisteminden oyunu tam ekran yapmayı bilen varsa lütfen paylaşsın bunu isteme sebebim hypercam ile video çekerken tam ekran olmuyor şimdiden teşekkürler ALLAH a emanet olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt