Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Splinter Cell Double Agent Ses Yok

Splinter Cell Double Agent Ses Yok

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bayadır bir süre arıyordum oyunu bu gün tek dvd olarak buldum tak çalıştır , zaten tak çalıştır olmasından kılanmıştım ama oyunu bulamadığımdan aldım ve ses yok bunun bir çaresi varmıdır bilen bir arkadaş açıklarsa çok iyi olur

Similar threads

splinter cell double agent 2 bölüm açılmıyor bilen varsa yardım etsinn
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
asus laptopum war splinter cell in hiç bir serisinde ses yok naap malıym arkadaşlar lütfen biri yardım etsn
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Splinter Cell: Double Agent Askeri kamplarda, lisan farkı olsa da, çoğunlukla işler bu şekilde yürüyor Kubrick'in de anlattığı gibi; sert, zalim, erkekçe Şayet birazcık da vahşice İnsanlığın bütün vahşetini kustuğu, dark sideın da darkın da olduğu savaşa hazırlanırken kaba bir ortamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Splinter Cell: Double Agent Askeri kamplarda, lisan farkı olsa da, genellikle işler bu şekilde yuruyor Kubrick'in de anlattığı gibi; sert, acımasız, erkekce Belki biraz da vahşice İnsanlığın tum vahşetini kustuğu, dark sideın da darkın da olduğu savaşa hazırlanırken vahşi bir ortamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ubisoft’un en sevilen oyun serilerinden olan Tom Clancy’s Splinter Cell, yaklaşık 8 yıldır ortalarda yok. Şirketin seriyi bir anda kızağa çekmesi sonrası hayranlar, uzun süredir Fransız menşeli Ubisoft’tan yeni haberler bekliyordu. Prince of Persia serisinin yeniden ortaya çıkması sonrası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt