Sporla İlgili Hoş Sözler 2019 Spor Sözleri Kısa Spor Sözler Sporla ilgilenen ve spor yapmayı seven meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için face veya msnde kullanabilecekleri spor sözlereini paylaşıyoruzsporlailgiliguzelsozler20195c5571fcbdc87alt 1549103608 1549103608 sporlailgiliguzelsozler20195c5571fd01f85sporlailgiliguzelsozler20195c5571fd01f85 sporlailgiliguzelsozler20195c5571fd01f85 Yurt Savunması Bakımından Bu Derece Ehemmiyetli Olan İzcilik, Ferdi Ve Milli Eğitim Bakımından Da O Nisbette Önemlidir Müsbet İlimlerin Temeline Dayanan, Güzel Sanatları Seven, Zihin Terbiyesinde Olduğu Dek Gövde Terbiyesinde De Kabiliyeti Artmış Ve Yükselmiş Olan Bahtiyar, Adaleli Bir Nesil Geliştirmek Siyasetimizin Açık Gayesidir Kalbimde Yalnızca Körfezim Yatar Tüm Gemiler İse Körfezde Batar Bu Alemde Kimse Bağlamaz Bizi Burası Basra Değil İzmit Körfezi Hükümet Düşer Enflasyon Düşer Kocaelim Babayı Düşer Bır Kı Uc Gol Yetmez Dort Bes Altı Olsun Metın Alı Feyyaz Atsın Besıktasım Sampıyon Olsun… Sus Soru Sorma Nasılsın Lakin Tatlı Kanarya Gel Senı Sevıyım Kartal Askına Macka Parkında Sıyah Beyaz Gullerle Donanacaksa Naasım!Sana Bınlerce Can Feda Olsun Buyuk Besıktasım! Besıktaslılık Olum Kalım Meselesı Degıldır!Cok Daha Onemlıdır…! Her Turk Feherbahcelı Dogar,Sonrada Dogduguna Pısman Olur… Bır Gun Cümbür Cemaat Fenerbahcelı Olacak,Gerı Kalan 364 Gun Galatasaraylı… Hey Galatasaraylılar Vernel(Yumusatıcı) Lorant Fenerı Sampıyon Yapacakmıs Peh Sen Oysa Onları Yumusatırsın Bu Senede Cımbom Sampıyon… Ovunmekte Cok Haklıyız Cunku Gururluyuz Gucluyuz Ankaragucluyuz … Ortegayı Aldı Altı Golu Taktı Helal Olsun Sana Sanlı Kanarya… Erkek Adam Renklı Takım Tutmaz ( Bjk Car$I ) Bu Sene Sampıyon Gorelım Ağrı… Olmeden Mezara Koymayın Bızı… Korkutmaz Bızlerı Musallah Tası… Olumune Sevıyoruz Bız Besıktas’ı Cımbombomun Kopegıne Besıktasın Ensesıne Trabzonun Hamsısıne Sampıyon Fener Yazacagız… Sarının Yanına Lacıvert Koyduk Senelerdir Bız Senın Esırın Olduk Yagmurlarda Camurlarda Yanına Olduk Fenerbahcem Sen Bızım Herseyımızsın!! Sıyahın Yanına Kırmızı Koyduk Es Esım Dıyerek Sana Yuz Bulduk Cagmur Camur Demeden Pesınden Kostuk Eskısehır Sen Bızım Herseyımızsın… Es Es Es Kı Kı Kı Eskı Eskı Es… Bız Genc Tatangalarız Ne Carsı Ne Ultraslan Ne De Genc Fb Bız Tatangalarız Buyuklerımızın Izınde Dunyanın En Cılgın Taraftarı Olmaya Devam Edecegız Ayaga Kalk Sakarya Senı Deprem Ne De Kaza Yıkar… Dunya Kupasının En Iyı Kalecısı Bızım Kaleyı Korurken Sız Rakıplerın Isı Zorlama! Bu Yıl Fenerbahcem Sampıyon! Fenerbahcelıysen Konus Ornek Alsınlar, Cımbomluysan Suus Adam Sansınlar… Aıdslı Ol Sarslı Ol Ama Cımbomlu Olma Eger Bır Gun O Hıc Ayrılmamacasına Sarıldıgım Olumle Uzaklara Gıdersem, Yagmurlara EmanetsınSenın Icın Kan Akıtmak Gerekırse Cımbomum, Dunya’ Nın Atardamarını Keserım! Yok Olmaz Senın Kanın Olacak Dersen,Ben Senı Toprakta Da Severım Buyuk Altay’sın Bu Alemde Kralsın,86 Yıldır Yasarsın,Cekemeyenler,GozGozluler Catlasın,Bır Allahım,Bırde Sen Varsın… Inandık Sıze Bu Yıl Gormek Isterız Sampıyonluklar Icınde Sampıyon Olunca Tum Turkıye Inleyecek En Buyuk Kanarya Dıye……… Adam Galatasaraylıymıs Fakat Korkmayın Tedavısı Devam Edıyor Yakında Besıktaslı Olacak Ve Kurtulacak… Sevgılı Fenerbahce Taraftarları Yenemedıgınız Takımların Lıstesını 1905 Galatasaraycell’e Gonderın, Onlar Sızın Icın Yensın Ne Dersınız Hos Olmazmı? Ben Icınızde Tekım Tek Oldugum Icın Galibiyet Benım Cunku Ben Yozgatlıyım… Turkıyede Ikı Cesıt Taraftar Vardır Fenerlı Olanlar Ve Fenerlı Olduklarını Bılmeyenler… Ferıkoyum Benım Bırıcık Sevgılım Bensensız Soyle Neylerım … Ipekli Sıyah Mantolum Beyaz Beyaz Yakalı Kalbım Kalbım Carpıyor Sana Baktım Bakalı Ne Guzel Seysın Ne Yaman Seysın … Bu Alemde “Tatanga Gerısı Palavra,Alayına Ayaklanma Olumune Sakarya… Pıskopatın Babasıyız Bozokların Tek Sahıyız Ovunmekte Cok Haklıyız Sapına Değin Yozgatlıyız… Babalar Onde Gıder Cunku Evlatlar Yol Bılmez… Besıktasım Sen Bana Babamdan Kalan Mıras Degıl Ogluma Olan Borcumsun… Sarı Lacıvert Rengımız Fenerbahce Herseyımız Hıcbır Seye Degısmeyız Cunku Fenerbahce’lıyız Her halk çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını tedarik etmek, devlet halinde yer alan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir… Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini aydınlatmak ve bunlardan bir kısmını bir takım törenlerde ve bayramlarda süsleme olarak düzenlemek gerekir Muhterem Gençler, Hayat mücadeleden ibarettir Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: galip gelmek ve mağlup elde etmek Size Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve her zaman galip olmaktır ve eminim her zaman galip olacaksınız Spordan yoksun olan bir gençlik nasıl ancak vatan müdafaası sırasında etkin olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve beceriksiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz Türk Çocuğu! Her işte olduğu gibi, havacılıkta da, en yüksek düzeyde, gökte, seni bekleyen yerini, az zamanda dolduracaksın Bundan, hakiki dostlarımız sevinecek, Türk Ulusu mutlu olacaktır Bir insan hayatında büyük bir muvaffakiyet kazanabilir Fakat, yalnız onunla övünerek kalmak isterse, o muvaffakiyet de unutulmaya mahkumdur Onun için hedeflemek ve defalarca muvaffakiyet aramak, cümbür cemaat için başlıca olmalıdır Denizciliği Türk’ün büyük milli ülküsü olarak düşünmeli ve onu en kısa zamanda başarmalıyız Tüm ahali ve memleket evlatlarını sportmen olabilmek için sarfedilen çalışmanın önem ve kudsiyeti aynı derecede değerli ve mühimdir Başarı, başarı benimdir diyebilenin; başarı, başaracağım diye başlayanın ve başardım diyebilenindir Spor, yalnız cisim kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz Algı ve ahlak da bu işe destek eder Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, akıl kavrayışı uygun olan daha eksik kuvvetlilerle başa çıkamazlar Ben sporcunun zeki, çevik ve bununla birlikte ahlaklısını severim Açık ve kat’i olarak söyleyeyim ama, sporda muvaffak edebilmek için her türlü yardımdan ziyade, bütün milletce sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte, onu kalpte muhabbet ve vatani bir vazife olarak telakki eylemek lazımdır Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız zeka beni takip edeceksiniz Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve katiyen yorulmazlar; Türk gençliği, gayeye, bizim yüksek idealimize defalarca, yorulmadan yürüyecektir Dermansızlık her insan, her mahluk için tabii bir haldir Lakin insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir baskı vardır fakat, işte bu şiddet yorulanları dinlendirmeden yürütür En hoş coğrafi vaziyette ve üç tarafı denizlerle taraflı olan Türkiye endüstrisi, ticareti ve sporu ile en ileri denizci ırk yetiştirme kabiliyetindedir Bu kabiliyetten istifade etmeyi bilmeliyiz Dünyada yenilmez kimse, yenilmeyen ekip, yenilmeyen ordu, yenilmeyen kumandan yoktur Yenilgilerden daha sonra üzülmek de tabiidir Ama bu endişe insanın maneviyatını yok edecek, onu çökertecek seviyeye varmamalıdır Yenilen, toparlanarak kendini yeneni yenmek için olanca gücü ile, azimle daha fazla çalışmalıdır Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır Sporda varisi olmak için tüm milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle kopamamak ve onu vatani devir saymak gerekir Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir Çünkü millet meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta azıcık da medeniyet meselesidir Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen adaleli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister