Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sporla İlgili Mesajlar

Sporla İlgili Mesajlar
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sporla İlgili Mesajlar
Sporla İlgili Sozler

Her ceşit spor faaliyetlerini, Turk gencliğinin milli terbiyesinin ana unsurlarından saymak lazımdır

Bir toplum yalnız spor ile rengini ve kuvvetini değiştiremez Orada hakim olan sıhhi, sosyal, medeni bircok gerek ve şartların teminine yonelen teşebbus ve tedbirlerin uygulanması lazımdır

Muvaffak olmak icin her turlu yardımdan ziyade butun milletce sporun mahiyeti, kıymeti anlaşılmak ve ona kalbten sevgi gostermek, onu vatani vazife sayma lazımdır

Turk milleti anadan doğma sportmendir Henuz yurumeye başlayan koy cocuklarını bile harman yerlerinde gureşirlerken gorursunuz Ata en cok ve en iyi binen yalnız Turk erkekler değildir; Turk kadını da bu işi bilir

Spor bir insanın her durumda farklı olmasını sağlar

Spor hayata tutunmanın bir dalıdır

Bir milletin sporda gosterdiği azim onun geleceğini yukseltir

Sporsuz bir millet gerilemeye mahkUmdur

Spor bir milletin damarıdır

Dunyada spor hayatı, spor alemi cok onemlidir Bu kadar onemli olan spor hayatı bizim icin daha onemlidir

Butun millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek icin sarfedilen calışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve muhimdir

alıntı

Similar threads

Sporla İlgili Sozler 2019 Sporla İlgili Sozler​ Spora Eğitimli Bir Devlet Asla Yorulmaz Spor Bir Milletin Genclerinin O ulkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar Muvaffak olmak icin her turlu yardımdan ziyade butun milletce sporun mahiyeti, kıymeti anlaşılmak ve ona kalbten sevgi gostermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sporla ilgili Sozler Spor İle İlgili Sozler 2019 Spor Bir insanın Her Durumda farklı Olmasını Sağlar Spor Hayata tutunmanın Bir dalıdır Benim en cok sevdiğim spor, serbest gureştir Hangi Turk askerini, koylusunu isterseniz soyup meydana cıkarınız Dik omuzları, iyi, kusursuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Spor İle İlgili Kısa Sozler Spor ile ilgili soylenmiş bir cok soz bulunuyor bu sozlerden bazılarını sizler icin sayfamızda paylaşıyoruzSpor ile ilgili kısa sozler Spor yapan insan sağlıklı insandır Spor Kalbi ve vucudu dinc tutar Spor Sağlıklı yaşamanın bir yoludur Spor yapın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ataturkun sporla ilgili kısa sozleri Ben sporcunun zeki, cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
ataturkun sporla ilgili sozleri ataturk un sporla ilgili soylediği ozlu sozler Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir ustunluğu sayılmaz İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa cıkamazlar Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt