Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sporun sağlığa faydalarını anlatan atasozleri ve deyimler

Sporun sağlığa faydalarını anlatan atasozleri ve deyimler
0
376

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sporun insan sağlığı uzerindeki olumlu etkileri tartışılmaz Yuzyıllar boyunca insan hayatının bolunmez bir parcası olan spor bundan sonrada aynı onemini taşımaya devam edecektir Sporun sağlığımıza faydalarını anlatan pek cok atasozu ve deyim vardır Sporun onemine dikkat cekmek ve insanları spor yapmaya yonlendirmek icin soylenmiş bu atasozlerimiz şunlardır:

Sağlam kafa sağlam vucutta bulunur İşleyen demir ışıldar Bir Milletin Sporda Gosterdiği Azim Onun Geleceğini Yukseltir Bir Milletin Damarıdır Spor Spor Hayata tutunmanın Bir dalıdır Ben Turk gencliğinin spor yaparak guclu olmasını isterim Ben sporcunun zeki, cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Spor Bir Milletin Genclerinin O ulkeyi Ayakta Tutmasını Sağlar

Similar threads

Spor Ve Sağlık İle İlgili Deyimler Can sağlığı: Esenlik, kişinin sağlıklı olması Ne demeli canım kardeşim, inan bundan otesi can sağlığı Kanlı canlı: Sağlıklı, sapasağlam, dinc ve diri olduğu yuzunden belli olan Kanlı canlı oluncaya kadar hastanede tutuldum Nur topu: Gurbuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Ataturkun sporla ilgili kısa sozleri Ben sporcunun zeki, cevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Sporla ilgili Sozler Spor İle İlgili Sozler 2019 Spor Bir insanın Her Durumda farklı Olmasını Sağlar Spor Hayata tutunmanın Bir dalıdır Benim en cok sevdiğim spor, serbest gureştir Hangi Turk askerini, koylusunu isterseniz soyup meydana cıkarınız Dik omuzları, iyi, kusursuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ataturk'un Sporla ilgili soylediği sozler ve acıklamaları Mustafa Kemal Ataturk'un Spor ile ilgili sozleri şunlardır: 1 Turk sosyal bunyesinde spor hareketlerini duzenlemekle gorevli olanlar, Turk cocuklarının spor hayatını yuceltmeyi duşunurken sadece gosteriş icin herhangi bir yarışmada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
SPOR Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatan gorevi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt