Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sprey sıkmak orucu bozar mı?

Sprey sıkmak orucu bozar mı?
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Astım hastalarının spreyi oruc bozarmı
Ağız spreyi orucu bozarmı

imagesspreysikmakorucubozarmi5ad2eaafac20f
Astım hastalarının kullandığı hava spreyinun orucu bozup bozmadığı tartışmasına Diyanet son noktayı koydu

Nefes almakta zorluk ceken astımlının boğazına pompaladığı hava orucu bozmaz Cunku bu bir hayati ihtiyactır Ustelik yutulan hava zerrecikleri iceriye gittiği doğru olsa bile akciğerden ileriye gecmediği, mideye ulaşmadığı, gıda ve susuzluk ihtiyacını karşılamadığı ileri surulmektedir Bu sebeple de orucu bozmamaktadır

Similar threads

Buruna Burun Sprey Sıkmak Orucu Bozar mı Buruna Sıkılan Sprey Orucu Bozar mı Ramazanda orclu iken Buruna Sprey sıkmak orucumuzun bozulmasına nedne olurmuNefes almakta zorluk ceken astımlının boğazına pompaladığı hava orucu bozmaz Cunku bu bir hayati ihtiyactır Ustelik yutulan hava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Sprey kullananların orucu bozulur mu? Nefes almakta zorluk ceken astımlının boğazına pompaladığı hava orucu bozmaz Cunku bu bir hayati ihtiyactır Ustelik yutulan hava zerrecikleri iceriye gittiği doğru olsa bile akciğerden ileriye gecmediği, mideye ulaşmadığı, gıda ve susuzluk ihtiyacını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Astım hastalarının spreyi oruç bozarmı Ağız spreyi orucu bozarmı Astım hastalarının kullandığı hava spreyinun orucu bozup bozmadığı tartışmasına Diyanet son noktayı koydu Nefes almakta güçlük çeken astımlının boğazına pompaladığı hava orucu bozmaz Çünkü bu bir hayati ihtiyaçtır Üstelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Astım hastalarının kullandığı sprey orucu bozar mı? astim spreyi orucu bozarmi astım spreyi orucu bozar mı astım oruç bozarmı oruç bozarmı Astım hastalarının nefes almakta güçlük çektiği anlarda kullandıkları bir sprey vardır bunu hepiniz bilirsiniz peki oruçlu bir astım hastası eğer şiddet bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Buruna Burun Sprey Sıkıştırmak Orucu Bozar mı Buruna Sıkılan Sprey Orucu Bozar mı Ramazanda orçlu iken Buruna Sprey sıkmak orucumuzun bozulmasına nedne olurmuNefes almakta güçlük çeken astımlının boğazına pompaladığı hava orucu bozmaz Çünkü bu bir hayati ihtiyaçtır Dahası yutulan hava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt