Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sr_Stop

Sr_Stop

Similar threads

Arkadaşlar Başlıkta gördügünüz gibi oyun almanca hiç bir şey anlamıyorum ingilizce sürümüne çıkan patchleri buldum ama oyunun ingilizce dil dosyasını bulamadımbulana + rep Birde oyunun tuşlarını tam olarak kavrayamadımBunuda güzel bir kaynak veya bilen varsa ( silah takma yerden item vs alma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
arkadaşlar 2 gündür total overdose u yüklemeye çalışıyorum ama yüklerken hata veriyooyunun cdlerini cd cide 3 kere değiştirdim gene aynı CRC failed in ccdtodmdfmdf dosyasını yükleyemiyo sanırımneden kaynaklandıgı hakkında fikri olan warsa,paylaşırsa sewinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Arkadaşlar Bende Red alert 2 war ama internet üzerinden oyuna girmiyo ne yapabilirm yardım ederseniz sewinirim bu arada internetten indirdim
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar geçen gün bilgisayarcıdan ship sim 2008 ' i aldım tabi ki oyun çekme oyunu yüklerken hata mesajı alıyorum bunu nasıl çözebilirim bi yardım eder misiniz??? NOT: Arkadaşlar çözümünüzü özel mesaj atarak söylerseniz sewinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve bu konuyu nereye açıcagımı bilmiyorum :S Fakat yardım ederseniz sewinirim Ben gta san andreas'a bitirilmiş oyun dosyasını indirdim fakat tam yüklerken hata raporu veri0 ve kayıtlı oyuna giremiyorum Lütfen yardımmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,527Konular
981,506Mesajlar
31,510Kullanıcılar
aphelios0182Son üye
Üst Alt